Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ


Μήνυμα νίκης στο συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και στον επικεφαλής του, Δημήτρη Δράκο έστειλε η Λακωνία από την αίθουσα «Λεωνίδας Παλλάς» στη Σπάρτη, όπου έλαβε χώρα η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα, εκατοντάδες Λάκωνες υποδέχθηκαν τον Δ. Δράκο, ο οποίος παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ καθώς επίσης και τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Λακωνίας, με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον Παναγιώτη Φαρλέκα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και Γρηγόρης Αποστολάκος, η Βουλευτής Α’ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, ο πρώην Βουλευτής Λακωνίας, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Παναγιώτης Σκανδαλάκης, η πρώην Βουλευτής Επικρατείας, πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου, Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δημάρχοι, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λακωνίας.


Τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου στην Καλαμάτα παρακολούθησε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την ιδιότητα του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. της Υπαπαντής, ο Δ. Δράκος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική οδό της Καλαμάτας Αριστομένους.   
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσε στην κεντρική πλατεία της πόλης χαιρετώντας μεγάλο αριθμό πολιτών.
Το απόγευμα ο Δ. Δράκος συνέχισε  την περιοδεία του στα χωριά της Μεσσηνίας, και με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, όπου επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του δήμου Αυλώνος Βανάδα, Αγαλιανή, Πρόδρομο, Καρυές, Ελαία και Καλό Νερό.

Στο Νομό Λακωνίας θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή 29/10 ο  Δημήτρης Δράκος, με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων. Συγκεκριμένα στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσουν στην Ελαφόνησο και στις 12 μ.μ. στην Νεάπολη. Το απόγευμα ο Δ. Δράκος θα πραγματοποιήσει δύο κεντρικές ομιλίες σε Μονεμβάσια και Μολάους στις 6 μ.μ. και στις 7.30 μ.μ. αντίστοιχα.
«Το Δ.Σ. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σπάρτης ύστερα απο την συνεδρίαση που έλαβε μέρος στα γραφεία του κόμματος στις 25.10.2010 εκφράζει την υποστηριξή της στην υποψηφιότητα του  Δημήτρη Δράκου για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η ψήφος στον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ είναι μια ψήφος μέσα απο την οποία είμαστε βέβαιοι ότι η Πελοπόννησος θα βγεί πιο δυνατή και θα βρεΙ το δρόμο της ανάπτυξης, της ελπίδας και της δημιουργίας.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΟΝΝΕΔ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ο Δημήτρης Δράκος είναι ο άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης, αφού ο ίδιος έχει διατελέσει επί τρεις συνεχόμενες θητείες  Νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ απο το 2007.
Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ποτέ του δεν παρέκλινε απο το ιδεολογικό του στίγμα και δεν πρόδωσε ποτέ του καμία αρχή και κανέναν αγώνα.
Είναι ένας άνθρωπος με καθαρές ιδέες οι οποίες υπηρετούντην Κοινωνία.
Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους είμαστε βέβαιοι ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα τοποθετήσει την Πελοπόννησο εκεί που ανήκει.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σπάρτης βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Δράκου και φυσικά στο πλευρό του δυναμικού Λάκωνα, του δικού μας υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη  Παναγιώτη Φαρλέκα.