Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Φ. Πιπιλή: Επιβεβαιώνει την αργομισθία Τατούλη η ανακοίνωση του "Γεννηματάς"


Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου έκανε η βουλευτής Α' Αθηνών και Γραμματέας ΜΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, επανερχόμενη στα "ζητήματα και ερωτήματα ηθικής τάξης" που έχει θέσει για τον Πέτρο Τατούλη, για τα οποία και σήμερα, τρίτη κατά σειρά μέρα, έκανε αναφορές σε πρωτοσέλιδά του ο περιφερειακός Τύπος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εφημερίδα "Αδέσμευτη" της Μεσσηνίας, το πρωτοσέλιδο της οποίας βλέπετε στην ανάρτηση. Αφορμή να επανέλθει ακόμη δυναμικότερα η κ. Πιπιλή, αποτέλεσε η απάντηση της διοίκησης του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" αναφορικά με το καθεστώς απασχόλησης του υποψηφίου ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή στις δηλώσεις της στο Best:  
«Έκανα ένα μήνα έρευνα για τον κ. Τατούλη βρήκα τα στοιχεία που έπρεπε, έκανα μια δημόσια καταγγελία ως βουλευτής, και δεν έκανα διαρροές ούτε χρησιμοποιώ εκπροσωπάκο τύπου!!! Ο κ. Τατούλης είναι αποδεδειγμένα συνταξιούχος βουλευτής από τα 55 του, όταν η Ελλάδα βογγά εάν θα βγει ποτέ στο μέλλον σε σύνταξη, ταυτοχρόνως είναι διορισμένος διευθυντής σε νοσοκομείο που αυτός επέλεξε, ένας κατάπτυστος νόμος του ΠΑΣΟΚ που τον υπηρετεί και δεν του επιτρέπεται με περίπου υπολογίζω χοντρικά 10.000 ευρώ το μήνα να παρουσιάζεται υποστηρικτής του μνημονίου και της καταστροφής των εμπόρων, των συνταξιούχων και των μισθωτών. Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» θα πρέπει να ελεγχθεί και από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης ειρήσθω εν παρωδώ είναι αδερφός του αρχιστελέχους του ΠΑΣΟΚ και προέδρου του ΟΛΠ κ. Ανωμερίτη και του θέτω και ένα ερώτημα. Γιατί έκανε 4 μέρες για να απαντήσει στην ουσία ότι ναι, ο κ. Τατούλης είναι αργόμισθος στο «Γ. Γεννηματάς»; Προσπάθησαν να… μαγειρέψουν κάτι και δεν τους βγήκε; Αυτά όμως θα τα βρει και ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης ή όλοι όσοι ασχολούνται, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός, για τη διαφάνεια, που λέει ο κ. Παπανδρέου που στηρίζει τον κ. Τατούλη, και το κυριότερο, για τις απειλές του κου Παπανδρέου ότι θα γίνουν… αυστηρές περικοπές στις δημόσιες σπατάλες. 10.000 επί 12 είναι τα έξοδα ενός ΚΑΠΗ στην Καλαμάτα ή την Σπάρτη που θέλει τώρα η κυβέρνηση να περικόψει».
Σε πολιτικό επίπεδο, η κ. Πιπιλή, είχε επίσης διάφορα σημεία κριτικής να προσάψει στον υποψήφιο ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ:
«Ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι ένα κακό παράδειγμα πολιτικής σταθερότητας… Μετεξελίχθηκε σε έναν σκληρό νεοφιλελεύθερο, τώρα επειδή τον βολεύει είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά θυμηθείτε με. Είναι αυτός που όχι μόνο στήριξε το μνημόνιο, με την πολιτική του θα στηρίξει και τις περαιτέρω περικοπές και την εξόντωση της ελληνικής αγοράς και της ελληνικής μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων».
Επιπλέον, η κ. Πιπιλή προέβη σε νέα καταγγελία με τα πρακτικά της βουλής για όσα έλεγε ο Π. Τατούλης το 2005 κατά του Γ. Παπανδρέου:
«Και έχω κι ένα ντοκουμέντο γιατί ξέρετε εγώ παρακολουθώντας διαχρονικά την πολιτική μετάλλαξη του κ. Τατούλη παίρνω και καμία δραμαμίνη γιατί ζαλίζομαι από τις πολλές μετακινήσεις, ανακάλυψα ότι ο κ. Τατούλης σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων την 1η Σεπτεμβρίου του 2005 είχε καταγγείλει τον σημερινό υποστηρικτή του, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, ότι χρησιμοποιεί τα μυστικά κονδύλια, για να δημιουργήσει - ο κ. Παπανδρέου ο προστάτης του – έναν μηχανισμό που θα τον φέρει στην εξουσία (τον κ. Παπανδρέου) και θα ανατρέψει τον τότε πρωθυπουργό της χώρας κ. Σημίτη. Δηλαδή ο κ. Τατούλης την 1η Σεπτεμβρίου στη Βουλή κατήγγειλε ότι ο κος Παπανδρέου «κλέβει» μυστικά κονδύλια από το υπουργείο Εξωτερικών, που ήταν υπουργός για να συγκεντρώσει χρήματα, να ρίξει τον τότε πρωθυπουργό κ. Σημίτη. Τη δραμαμίνη μου, παρακαλώ…»
Ζωντανά στον "Σκάϊ" ο Δ. Δράκος - Φοβήθηκε το debate o Π. Τατούλης,

Στη ραδιοφωνική εκπομπή των Κ. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου στον "Σκάϊ" μίλησε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, εκθέτοντας τις απόψεις του για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και για θέματα Αυτοδιοίκησης.
Στην εκπομπή, όπως αποκαλύψαν ζωντανά στον αέρα οι κ. Λυριτζής και Οικονόμου, http://www.ddrakos.gr/site/?client=mailer&p=368&s=48

 Θέτει ξανά ερωτήματα για Τατούλη η Φωτ. Πιπιλή

Στο μεταξύ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έθεσε ευθέως στον υποψήφιο ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για την Περιφέρεια Π. Τατούλη ερωτήματα και ζητήματα ηθικής τάξης που τον αφορούν, η βουλευτής Α' Αθηνών και Γραμματέας ΜΚΟ της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με συνέντευξή της στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στην εκπομπή "Επί της Ουσίας" των Δ. Μανιατάκου και Μ. Αρτόπουλου.
 http://www.ddrakos.gr/site/?client=mailer&p=367&s=48
Επίσης για δεύτερη μέρα, οι κεντρικές εφημερίδες της Αθήνας και οι εφημερίδες της Πελοποννήσου, ρωτούν ποια είναι τελικά η αλήθεια για τα συγκεκριμένα "ερωτήματα και ζητήματα ηθικής τάξης" που ήγειρε η βουλευτής Α' Αθηνών. Φωτεινή Πιπιλή για τον υποψήφιο ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ Πέτρο Τατούλη, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να τηρεί στάση σιωπής.

ddrakos.gr