Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το Κρανίδι έμεινε μόνο στη κορυφή , Λουτράκι και Πέλοπας ισοφάρισαν στο τέλος

Οπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει. Το Κρανίδι μπορεί να μην εντυπωσίασε με τη χθεσινή εμφάνισή του, πήρε όμως το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Δάφνης Ερυθρών και παρέμεινε μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύει την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται, ενώ στέλνει και το μήνυμά του στις υπόλοιπες ομάδες για το τι πρόκειται να συναντήσουν στη συνέχεια.Το νικητήριο γκολ έμοιαζε με "δώρο" των φιλοξενούμενων, αφού προήλθε από τραγικό λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακά τους, με τον Χρήστου να το εκμεταλλεύεται και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 56'. Να σημειώσουμε πάντως πως η Δάφνη Ερυθρών έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία λόγω των αποβολών των Σιδέρη και Βασιλείου που την άφησαν με εννέα παίκτες. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε το διπλό της Θήβας με 3-0 επί του Αστέρα Δρεπάνου που την κράτησε μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Λουτράκι και Πέλοπας ισοφάρισαν στο τέλος
Θετικό αποτέλεσμα πήρε ο ΑΟ Λουτρακίου στον Πόρο αφού κατάφερε να κλέψει το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1 - 1. Σκορ που διαμόρφωσε, δέκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο πολύπειρος Κολλιάκος. Ο Πόρος άνοιξε το σκορ στο 42' με πέναλτι του Ξύδη. Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟΛ είναι εντός έδρας με τον Παναρκαδικό.
ΠΟΡΟΣ: Παπασταθόπουλος, Μαυροκορδόπουλος, Παπαδόπουλος, Βρούγκας, Σαμαράς, Κιοσές, Ξύδης, Τσιριγώτης, Νεόφυτος (79' Σοφός), Ζόρας (83' Σαλαπάτας), Γκολέμης (59' Σταύρου)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ρούμπης, Διματράκης, Καρμίρης, Βουτσινάς, Μαυρέλης, Κάτσος, Αντωνίου (56' Αποστολάκης), Παπαμεζελόπουλος, Χρυσαφίδης (87' Νούλας), Κολιάκος, Πένεσης (81' Νάστος)

Στο Κιάτο
Με την εκπνοή του αγώνα και με γκολ του Πετρόπουλου ο Πέλοπας Κιάτου ισοφάρισε τα Λουκίσια που είχαν προηγηθεί στο 66' με τον Ελευθερίου καταφέρνοντας έτσι να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ίδιος είχε δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κιάτου δεν τα πάει καλά αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και είναι ακόμα νωρίς πρέπει να ανακάμψει γιατί διαφορετικά θα μπει σε περιπέτειες ανάλογες με τις περσινές.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Τσαμπέλας, Χουσελάς (55' Μάρης Γ.), Ροθόνης, Στασινόπουλος Δ., Τόλιας, Παπαδημητρίου, Βράκας, Παπαβασιλείου, Στασινόπουλος Ε. (67' Μάρης Χ.), Μπαλτζής, Λίλιος (55' Πετρόπουλος Β.)
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Μπόλμπασης, Σφυρόπουλος, Σπανός Θ., Ευσταθίου Ν., Καραμπάς, Χατζάκης, Ζαχαριάς, Γίγας, Τσοπάνης (83' Μήτρο), Ελευθερίου, Ζαφειρόπουλος (62' Σπανός Κ.)