Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Απέσσας Χαλκίου πήρε πρόκριση στη Λυκοποριά - "ΧΟΡΤΑΣΑΝ" ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ


ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 0 – 1

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία του στο Κύπελλο Κορινθίας , ο Απέσσας Χαλκίου , όπου στα πλαίσια της Α’ φάσης της διοργάνωσης , νίκησε εκτός έδρας την Λυκοποριά με 1 – 0 , με τέρμα που σημείωσε ο Ν. Χαρίτος.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δορμπαράκη , αιφνιδιάστηκαν από το τέρμα που δέχτηκαν , που αν και προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς υπέρ τους και έτσι η νεαρή ομάδα του Γιώργου Χαρίτου από τη Βόχα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση μέσα στη δύσκολη έδρα της Λυκοποριάς.
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα , Χαραλάμπης , Μούγιος (Κοσκούρος), Λύρας , Γκολφινόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλογογιάννης, Κάσσιος, Ψαρρός, Κατσούλης (Σιετής) , Σιάπικας.
ΑΠΕΣΣΑΣ : Πέτρενας , Παλυβός (Χαρίτος), Παπαδάτος, Στάμου , Καλατζής, Χάνσελ, Καμπάκος , Σιάρκας, Χουσελάς , Βλάχος ( Σταύρου).


ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

Με το εντυπωσιακό 6- 4 ο Πανκαμαριακός πήρε την πρόκριση απέναντι στον Άρη Κορίνθου σε ένα παιχνίδι που όσοι παρακολούθησαν έμειναν ευχαριστημένοι από το ‘ χορταστικό θέαμα και τα 10 γκολ.. Για την ομάδα του Καμαρίου σκόραραν οι Σιώζος , Πουλακίδας , Τσάκας , Μαντάς , Σκούρας και Κουρούμαλης ενώ από την ομάδα του Αρη Κορίνθου σκόρερ αναδείχτηκαν οι Αράπογλου 2 , Ντερτιλής και Αργύρης.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ : Σούλος , Μαντάς , Γεωργίου, Σιετής , Τσιούτσιας , Κουρούμαλης, Θέμελης, Τσάκας , Σκούρας , Ζι’ωζας καθώς και οι Πουλακιδας , Καφαντάρης , Λαλιώτης.

ΚΥΨΕΛΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 3 – 5 στα πεναλτι

Αν και ο Κύψελος ήταν φαβορί για την πρόκριση και προηγήθηκε με 2 – 0 νωρίς – νωρίς με σκόρερς τον Χάλκη και τον Μαλαχατή, τελικά οι μικροί της «Μπάρτσα» του Νίκου Μαργέτη κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 2 - 2.με τέρματα των Μαντά με πέναλτι και του Λίλίου Στα πέναλτι η Κόρινθος '06 στάθηκε πιο τυχερή και πήρε την πρόκριση με 3-5 με τέρματα των Τσοχαντάρη , Μαντά , Κρίκα , Ασημακόπουλου και Δήμα. Από τον Κύψελο ευστόχησαν οι Μηλόπουλος, Στεργίου και Κύρεζη ενώ ο Δαμάλας αστόχησε. Από τον αγώνα αποβλήθηκαν οι Μαλαχάτης ( Κύψελος) και Λίλιος (Κόρινθος ’06)


Οι άλλοι αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ           2 - 1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ                               2 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ               5 - 0
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ- ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                 2 - 0
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ                        1 - 8
ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΣΟΦΙΚΟ ’05                                                 4 - 1

Το παιχνίδι μεταξύ Νέων Στιμάγκας και Ολυμπιακού Άσσου αναβλήθηκε
ενώ η αναμέτρηση Ασπρόκαμπου και Άρη Αρχαία Κορίνθου δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν προσήλθαν οι φιλοξενούμενοι. Έτσι η ομάδα του Ασπροκάμπου πήρε την πρόκριση στα χαρτιά με 3-0
Για να ολοκληρωθεί η 1η φάση του Κυπέλλου εκκρεμούν τα παιχνίδια

ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ-ΑΟΦ ΠΑΟΚ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛΕΩΝΩΝ
ΑΡΑΤΟΣ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

που θα γίνουν στις 19/9