Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Παρέμβαση Μανωλάκη βάζει "φωτιά" στο προεκλογικό τοπίο στη Δυτική Κορινθία



Την παρέμβαση του βουλευτή Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ Άγγελου Μανωλάκη υπέρ του υποψήφιου (και νυν) Δημάρχου Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχου αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την περιοχή. που μεταδίδει σήμερα η ιστοσελίδα- «Isthmos.gr».
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στην καφετέρια "Νίτρο" στο Ξυλόκαστρο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών (στην οποία δεν συμμετείχε ο έτερος υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Ευρωστίνης Νίκος Κουρτζής) με σκοπό να πειστεί πολιτικό στέλεχος από χωριό της περιοχής Ευρωστίνης να ακολουθήσει τον κ. Κλαδούχο.
Ο βουλευτής Κορινθίας φαίνεται ότι παίρνει επάνω του την ευθύνη της νίκης του ΠΑΣΟΚ στο νεοσύστατο Δήμο (αν και δεν έχει δοθεί χρίσμα στον κ. Κλαδούχο από το κόμμα) θεωρώντας πιθανότατα ότι η επιρροή του είναι ικανή να ανατρέψει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νυν Δήμαρχος με τη διαρκή διαρροή στελεχών αλλά και την ασταμάτητη κουβέντα για την διαχέιριση των οικονομικών του Δήμου.
Προξενεί πάντως εντύπωση η πρωτοβουλία του κ. Μανωλάκη ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο "ισχυρός άνδρας" του κόμματος στην Κορινθία, υπουργός Π. Μπεγλίτης έχει κρατήσει πολιτική ίσων αποστάσεων στη συγκεκριμένη περιοχή
Στελέχη προσκείμενα στον κ. Κουρτζή θεωρούν ότι ο κ. Μανωλάκης έκανε μια ατυχή παρέμβαση που δεν πρόκειται να βοηθήσει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και την υποψηφιότητα Κλαδούχου συνολικά και αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ο τρίτος βουλευτής του νομού να "καπελώνει" τον πρώτο με τέτοιου είδους ενέργειες.