Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα σύνθεση στη νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας


Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικουσών επιτροπών στα Τοπικά Γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίαςς.

Από τις εκλογές αυτές αναδείχθηκαν τα νέα πενταμελή συμβούλια των 6 τοπικών μας γραφείων, και κατ’ επέκταση και η νέα Νομαρχιακή μας Επιτροπή, στελέχη τα οποία θεωρώ ότι θα οδηγήσουν εκ νέου την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας σε δρόμους δημιουργίας και ελπίδας για το αύριο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμμετέχοντες στις νέες διοικούσες επιτροπές καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο τριετές πλάνο δράσεων που έχουμε ήδη θέσει Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μετά την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς θητείας τους, παραδίδουν τη σκυτάλη στους επόμενους. Θεωρώ ότι όλοι οι μετέχοντες στα πενταμελή συμβούλια των τοπικών γραφείων της περιόδου 2007 – 2010 εργαστήκαμε από κοινού και πετύχαμε τους στόχους που όλοι μαζί θέσαμε.

Σήμερα, αισθάνομαι την ηθική και ουσιαστική υποχρέωση να ευχαριστήσω το Χρήστο Γούλα, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Ξυλοκάστρου, το Χρήστο Δημητρόπουλο, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Βόχας, το Νίκο Κώνστα, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Σολυγείας, το Νίκο Κούτουλα, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Άσσου – Λεχαίου, τον Κώστα Βυτινιώτη, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Σικυωνίων, τη Μαρία Δημητριάδη, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού, τον Γιώργο Φούζα, π. ΓΓ ΟΝΝΕΔ Βέλου καθώς και τους Χρίστο Δήμα και Γιάννη Σμυρλή, επί τιμή μέλη της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, για τη συνεισφορά τους στα όργανα της οργάνωσης μας, στη Νομαρχιακή Επιτροπή την οποία και εγώ, όπως και
πολλοί άλλοι, με πάθος υπηρέτησα.

Με τις εκλογές 11ης Σεπτεμβρίου έκλεισε ουσιαστικά ένας πολιτικός κύκλος, πρωταγωνιστικό σημείο του οποίου υπήρξε η συνεισφορά του Βασίλη Μπαλάφα στη θέση του προέδρου της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής. Η παρουσία του, η στάση ζωής και οι ενέργειές του κατέδειξαν την αγάπη του για την οργάνωση και ανέδειξαν όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της μεγάλης νεανικής πολιτικής ομάδας που συγκροτήσαμε στο νομό μας.

Στο εξής μαζί συνεχίζουμε με την ίδια ορμητικότητα και περισσότερη αισιοδοξία.

Μαζί επενδύουμε σε όσα ενώνουν τους νέους ανθρώπους.

Μαζί προβάλουμε τα προβλήματα της ελληνικής νεολαίας και μαζί προσπαθούμε να συμβάλλουμε για να αναδειχθούν οι λύσεις τους.

Μαζί μεταλαμπαδεύουμε την ελπίδα.


Με εκτίμηση,

Παύλος Πέππας
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Η νέα νομαρχιακή επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, αποτελείται από τους εξής:

Παύλος Πέππας, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής

Ρούκης Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Κορινθίων

Δέδες Κωνσταντίνος, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Σικυωνίων

Τσουραπά Άννα, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Οικονόμου Κατερίνα, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Λουτρακίου -
Αγ. Θεοδώρων

Σκούρτης Αναστάσιος, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Νεμέας

Κόλλιας Τρύφωνας, Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Τ.Γ. Δήμου Βόχας - Βέλου.


Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στο site μας η πλήρης σύνθεση των διοικουσών επιτροπών των κατά τόπους τοπικών γραφείων, τα βιογραφικά των νέων Γενικών Γραμματέων και οι νέοι Υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου και του τμήματος Γυναικών.


Κόρινθος, 13 Σεπτεμβρίου 2010

.

Πηγή : onned-korinthias.gr