Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δ. Δράκος την Πέμπτη στην Κόρινθο

Στη Κόρινθο θα βρίσκεται την Πέμπτη 16/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος για συνεργασία με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και νομάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγαρά και επαφές με τοπικούς παράγοντες και αυτοδιοικητικά στελέχη.
Την Τετάρτη 15/9 ο Δημήτρης Δράκος επισκέφτηκε το Παλαιομονάστηρο στην κοινότητα Βρονταμά του Δήμου Σκάλας και παραβρέθηκε στην επέτειο του ολοκαυτώματος του Βρονταμά από τους Τούρκους, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ηρώων μέσα στο Παλαιομονάστηρο, όπου τελέστηκε θεία λειτουργία από τον επίσκοπο Ανδρούσης Θεόκτιστο.
Το Δ. Δράκο συνόδεψαν ο αντινομάρχης Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και ο δήμαρχος Σκάλας Λακωνίας Γιάννης Γρηπιώτης.
Μετά το πέρας του εορτασμού, ο Δ. Δράκος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής συζητώντας θέματα που θα αφορούν στο δήμο, σχετικά με τον «Καλλικράτη» και την αναγκαιότητα της βελτίωσης του οδικού δικτύου της περιοχής.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος περιόδευσε στα χωριά Γράμουσα, Περιστέρι και στην έδρα του δήμου τη Σκάλα, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Γρηπιώτη αλλά και παραγωγικούς φορείς, όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με το αγροτικό εισόδημα και με τις καλλιέργειες ελιάς, εσπεριδοειδών και κηπευτικών.