Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤA ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α. ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ-ΨΑΡΑΚΗ

Από το γραφείο τύπου του συνδιασμουτου υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δημήτρη Σκούρα , άμεση ήταν η απάντηση στις κατηγορίες που κατεργάζεται εναντίον του ,η ομάδα Α. Κλαδούχου – Π. Ψαράκη .
Η ομάδα του νυν Δημάρχου κατηγορεί τον κ. Σκούρα ότι «…επανεμφανίζεται με κύριο μέλημα του να πάρει ρεβάνς και να εκδικηθεί όσους δεν τον ψήφισαν το 2002.. χωρίς κανένα προσόν, ήταν διορισμένος σε κρατική εταιρεία με πολύ καλές αμοιβές(96.000 ευρώ το χρόνο;… Ενώ δήλωνε ότι είναι ανεξάρτητος, πήρε το χρίσμα από τον κομματικό μηχανισμό που τον ανακοίνωσε ως ((Δημήτριο Σκούρα-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ).Ο κ. Σκούρας δήλωσε πως δεν είναι επιχειρηματίας αλλά (αυτοδιοικητικός)..."

Η απάντηση του ο κ. Σκούρα προς τους επικριτές του έχει ως ακολούθως:

"Αυτοδιοικητική πενία (έργου) συκοφαντικά ψεύδη κατεργάζεται.
Οι μάσκες έπεσαν, ο πανικός της δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου τους παρασύρει σε συκοφαντικό κατήφορο.
Ο Κεμπελίστικης νοοτροπίας μηχανισμός λάσπης και συκοφαντίας στην απελπισία του εκδίδει τώρα και Δελτία Τύπου, λάσπη, λάσπη, λάσπη, σε προσωπικό επίπεδο.
Απαντήσεις: Συκοφαντία πρώτη. Είναι αισχρό κακόβουλο και κατασκευασμένο ψεύδος τα περί ρεβανσισμού, αυτά ταιριάζουν στην κομπανία σας.
Συκοφαντία δεύτερη. Είναι αισχρό κακόβουλο και κατασκευασμένο ψεύδος τα περί ετήσιου μισθού 96.000 ευρώ. Διπλασιάζεται σχεδόν ένα ποσόν για δημιουργία εντυπώσεων οι συνεχής αριθμητικές αλχημείες σας γράφουν ιστορία. Όσο για τα διοικητικά προσόντα θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να συγκριθείτε.
Συκοφαντία τρίτη. Τολμάτε εσείς οι ρημακτές του Δήμου να αποδίδεται βιοποριστικά κίνητρα στον Δημήτρη Σκούρα . Έτσι θα κάνετε εκλογές, με συκοφαντικές προσωπικές επιθέσεις, αυτά απασχολούν τους δημότες και τον ρημαγμένο Δήμο μας;
Για την ιστορία πάντως ο κύριος Σκούρας υπήρξε δωρητής και όχι αρμεκτής στον Δήμο και δηλώνει δημόσια και υπεύθυνα ότι διαθέτει σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται επίσημα και αναμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα ότι από την ενασχόλησή του στα κοινά, εξήλθε σημαντικά φτωχότερος και όχι πλουσιότερος.
Εσείς άραγε τολμάτε να κάνετε το ίδιο;
Εμείς πάντως δεν θα σας ακολουθήσουμε στο θλιβερό κατήφορο που επιλέξατε. Εμείς μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση δεν λασπολογούμε, δεν κουτσομπολεύουμε.
"

Γραφείο Τύπου
Συνδυασμού Υποψήφιου Δημάρχου
Δημήτρη Σκούρα