Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο κορινθιακής καταγωγής ιατρός Κώστας Καλλίρης Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγραφου

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ όπως και ο Αλέκος Πνευματικός στην Κόρινθο.



Σήμερα η αύριο το ΠΑΣΟΚ ,όπως γράφει η αυτοδιοίκηση gr ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων 60 από τους συνολικά 325 υποψήφιους δημάρχους σε ολόκληρη της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ανάμεσα στα ονόματα που πρόκειται να ανακοινωθούν είναι και οι υποψηφιότητες του νύν Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέκου Πνευματικού στην Κόρινθο , καθώς και του Κορίνθιου ( Βραχάτι) την καταγωγή ιατρού πνευμονολόγου κ Κώστα Αθ. Καλλίρη ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Ζωγράφου.
.
Ο Κώστας Καλλίρης είναι γιατρός πνευμολόγος , είναι γεννημένος στα Ιλίσια από γονείς εκπαιδευτικούς, με καταγωγή από την Κορινθία και την Αρκαδία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά .Αποφοίτησε από το Βαρβάκειο και πήρε πτυχίο από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά. , εργάσθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στηνΑγροτική Ασφαλιστική ως προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας, ενώ σήμερα διατηρεί Ιατρείο στου Ζωγράφου, Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος της διοίκησης του ΙΚΑ, εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σισμανογλείου, Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Αντινομάρχης Αθήνας, Πρόεδρος του Δ.Σ. στο ΤΑΔΚΥ , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΔΙΕ Α.Ε. Εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αθήνας, υπεύθυνος για την Υγεία και την Πρόνοια