Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ξεκινά η 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο στις 8 Αυγούστου 2010.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ :



Σάββατο
07-08-2010
19:00
Αφή της Φλόγας στον Ι. N. Αγίας Τριάδος, Πειραιώς 67β, Αθήνα.
Πεζοί λαμπαδηδρόμοι θα τη μεταφέρουν στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι
19:30 Επίσημη Τελετή (χαιρετισμοί – ομιλίες) έναρξης της 8ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών.
20:30 Εκκίνηση κομβόι μοτοσικλετιστών Λαμπαδηδρόμων (Μοτολέσχη Hayabusa Αθηνών-Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου), από Γκάζι και μέσω των σταθμών Ομόνοια - Πλ. Κλαυθμώνος - Σύνταγμα - Βουλή - Στήλες Ολυμπίου Διός - Καλλιμάρμαρο - Χίλτον - Λ. Αλεξάνδρας - Πατησίων - Ομόνοια – Πλ. Καραϊσκάκη - Αχχιλέως, Καβάλας - Χαϊδάρι – Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου – Κόρινθος - η φλόγα θα μεταφερθεί από μοτοσικλετιστών τιμητικά στο Ξυλόκαστρο. ο Σύλλογός της πόλης είναι ο εμπνευστής της ιδέας της Λαμπαδηδρομίας , μετά από μια σύντομη διέλευση στους δρόμους του Ξυλοκάστρου, θα καταλήξει στα γραφεία του Συλλόγου
22:00 Άφιξη δυκικλιστών –λαμπαδηδρόμων στα γραφεία του Σ.Ε.Α. Ξυλοκάστρου Τιμητική παράδοση της Φλόγας στο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Διανυκτέρευση.

Κυριακή 08-08-2010
19:30
Ξεκινά η Λαμπαδηδρομία στους δρόμους του Ξυλοκάστρου. Παρακαλείστε την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 19.50, να βρίσκεστε στο Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου, ώστε να συνοδεύσουμε τη Φλόγα, δίνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης», όπου και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή.


20:45 Τελετή Άφιξης – επίσημη υποδοχή στο Ξυλόκαστρο, την πόλη που ξεκίνησε η ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών. Εκδηλώσεις. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια της Μ. Ασίας από τη Χορωδία του Συλλόγου μας «Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού».
21:45 Η Φλόγα παραδίδεται στους εκπροσώπους των περιφερειών της χώρας για τη μεταφορά της στις περιφέρειές τους και την έναρξη της 8ης Λαμπαδηδρομίας ανά περιφέρεια

09-08-2010 έως 12-09-2010 Διαδρομές στους Νομούς της Πελοποννήσου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ