Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η "πρώτη" της Παναχαϊκής



Άρχισαν σήμερα τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, καθώς πραγματοποίησε την
πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Δευτέρα η Παναχαϊκή. Οι παίκτες της ομάδας της Πάτρας γυμνάστηκαν υπό την επίβλεψη του νλέου τεχνικού Γιώργου Μαραντά και μπροστά σε περίπου 250 φίλους του συλλόγου.
Πριν την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, μαζί με τον πάτερ Ερμόλαο που ανήκει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας. Σε αυτήν έδωσαν το παρών άπαντες (τεχνικό επιτελείο, παίκτες, νέα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας). Έγινε γνωστό ότι το τελευταίο φιλικό του συλλόγου πριν το παιχνίδι Κυπέλλου θα διεξαχθεί στη Ρόδο με αντίπαλο τα «ελάφια».
Με τις ευχές όλων αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που βρίσκει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τους «μελανέρυθρους» υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μαραντά. Στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς βρέθηκαν περίπου 250 φιλάθλοι, οι οποίοι χειροκρότησαν τους νέους ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν, με τους Κυβελίδη και Κορδονούρη να τυγχάνουν ιδαίτερα θερμής υποδοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη συγκέντρωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και ο Νομάρχης Αχαϊας, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής κ. Δημήτρης Κύζας, οι παλαίμαχοι παίκτες Τάκης Κυριακόπουλος και Άρης Νικολόπουλος, το μέλος της Π.Γ.Ε. κ. Νίκος Ράπτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Κοζιώρης.