Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Τραγωδία στην Αταλάντη: Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο - Κατέρρευσε μετά από καρδιακό επεισόδιο

  Ωρωπός 

Τραγωδία σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Αταλάντης-Στυλίδας για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Φθιώτιδας, όταν ένας 65χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr, ο 65χρονος ήταν επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας του ΑΠΟ Αταλάντης. Ο γιατρός του αγώνα ανέλαβε αμέσως ΚΑΡΠΑ, ενώ πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αταλάντης, με τους διασώστες να συνεχίζουν την προσπάθεια με θετικά αποτελέσματα στην αρχή.

Δυστυχώς η κατάστασή του χειροτέρεψε στη συνέχεια και παρά την μεγάλη και επίμονη προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο ΚΥ Αταλάντης, ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σοκ στη Λοκρίδα είναι πραγματικά μεγάλο και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη, συνέβη το μεγάλο κακό. Ο εκλιπών ήταν από τους πιο δραστήριους ανθρώπους της Αταλάντης, με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Εθελοντής και μπροστάρης σε ενέργειες για το κοινωνικό σύνολο, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.