Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

"Ροντέο" στο Περιστέρι και ισοπαλία 2 - 2 ο Ατρόμητος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-2: "Ροντέο" στο Περιστέρι και ισοπαλία 

Σε έναν αγώνα...ροντέο στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2). Ο Ατρόμητος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά “γλίτωσε” το διπλό με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μανούσου, οι οποίες και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 στο ματς. 

Οι Περιστεριώτες έχασαν έτσι την ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την “άλωση” του ΟΑΚΑ και γκέλαραν ξανά στο Περιστέρι, την ώρα που οι

φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη τους, μετά την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4′, με τον Φατιόν να εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη έξοδο του Γιαννιώτη και να κάνει με κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του. Ένα χέρι του Ντομίνγκες μέσα στην περιοχή στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης όμως, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, με τον Μανούσο να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι.

 Η εικόνα του αγώνα όμως ήταν ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ, με τον Ιωαννίδη να εκμεταλλεύεται μια φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας του Κάναντι, για να κάνει το 2-1 στο ματς.  Ο Ατρόμητος ισοφάρισε και πάλι όμως, με τον ίδιο τρόπο. Από εκτέλεση φάουλ στο 65′, ο Χριστοδουλόπολος έπεσε μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή να εξετάζει και το VAR για να δώσει δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους.Το δεύτερο καταλογίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση (έγινε χρήση VAR) και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Μανούσος σκόραρε έτσι για δεύτερη φορά και έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

 Το 2-2 έμεινε μάλιστα μέχρι τέλους, με τον Ατρόμητο να χάνει την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη 6άδα της Superleague, την ώρα που ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει στις τελευταίες θέσεις, με μόλις μία νίκη στη σεζόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο – Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (58' Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος – Μάτιτς (58' Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρλχουρτστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60' Τσαμπούρης) – Φατιόν (81' Σλίβκα), Κολ (81' Φερνάντεθ), Μουνιέ (60' Κιτόκο) – Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (88' Ιωαννίδης)