Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ LIFESTYLE ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ακόμα και την ώρα που ο ιός Coronavirus θερίζει, το παρακράτος παραμένει αδίστακτο και ασχολείται με το lifestyle των πρωταγωνιστών για να στέλνει τα πολιτικά μηνύματά του που το εξυπηρετούν και να φτιάχνει πολιτικό προφίλ. Το ζητούμενο είναι πώς θα παραμείνει στην εξουσία και στη μετά-Coronavirus εποχή της ανθρωπότητας για να βασανίζει και να καταστρέφει την Ελλάδα.

Εντύπωση προκαλεί και η πολιτικοποίηση του επιστήμονα κ.Τσιόδρα στην προσπάθεια να εκμεταλλευτούν κάποιοι τη δημοφιλή συμπεριφορά του. Η εικόνα του κ.Καθηγητή στο Μέγαρο Μαξίμου και το Πρωθυπουργικό Γραφείο θύμισε εποχές Αλέξη Τσίπρα που έβαζε ντυμένους ναυάρχους και τους έβγαζε με πολιτικό κοστούμι Υπουργούς χωρίς λαϊκή ψήφο.

Μετά τα συντονισμένα πρωτοσέλιδα σε ντόπιο και διεθνή Τύπο του κ.Τσιόδρα δεν θα αποτελέσει έκπληξη και η πολιτικοποίησή του που είναι θεμιτή ασφαλώς μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες της λαϊκής ψήφου. Πριν να συμβεί αυτό όμως, ο υπέροχος κ.Τσιόδρας οφείλει να ξεκαθαρίσει αν η ενημέρωση που κάνει καθημερινά στις οθόνες μας είναι αποκλειστικά επιστημονική ή και πολιτική για να δέχεται και την ανάλογη κριτική.

Εκτός και αν κάποιοι ονειρεύονται να κρύψουν την πολιτική αποτυχία τους κρυμμένη πίσω από μία Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων, να προσβάλλουν τη λαϊκή δημοκρατία και να φορτώσουν σε διορισμένους αναλώσιμους άρχοντες τη διαχείριση της καταστροφής που προκάλεσαν με την αλόγιστη απόφαση του κλεισίματος της χώρας στηριζόμενοι σε υποσχέσεις παχυλών αποζημιώσεων. Δεν θα εκπλαγούμε και μ'αυτό στην Ελλάδα της οικογενειοκρατίας και της ολιγαρχίας που ξεψυχά πολιτικά μαζί με τον Coronavirus αφήνοντας συντρίμμια και φτώχεια πίσω, δυστυχώς.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr