Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πέτρος Τατούλης:. «Πριν αλέκτορα φωνήσαι απαρνήθηκε ο Νίκας τον πρωθυπουργό...»


 https://www.ppel.gov.gr/wp-content/uploads/2020/01/petros_tatoulis_1-42-1024x757.jpg
. «Πριν αλέκτορα φωνήσαι απαρνήθηκε ο Νίκας τον πρωθυπουργό...»

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και μετά την πανδημία, οι προκλήσεις στην οικονομία θα χρειαστούν υπευθυνότητα, νηφαλιότητα, σκληρή δουλειά και συλλογικό πνεύμα.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Οι αντιπολιτευτικές κορώνες και η εμμονή του να εξαφανίσει όποια νηφάλια φωνή παίρνει ανοικτή δημόσια θέση προκειμένου να συμβάλει στην άμβλυνση  των συνεπειών τόσο της υγειονομικής κρίσης σήμερα όσο και της οικονομικής αύριο, δεν μπορεί να έχει κανένα αποτέλεσμα.
Να αναλάβει σήμερα κιόλας τις ευθύνες του και να σταματήσει να εκθέτει σε κινδύνους την Πελοπόννησο και τους πολίτες.
Σήμερα, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε λοιδωρεί τη «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη, δήθεν υπερασπίζοντας την κυβέρνηση, με τον ισχυρισμό ότι του φταίνε...οι δομές των μεταναστών.
Λίγες ώρες νωρίτερα, σήμερα το πρωί, σε ενημερωτική εκπομπή του «Alpha», υπεραμύνθηκε του εαυτού του, ζητώντας να μην του επιρρίπτουν ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση. 
Ίδιον του λαικιστή ανδρός η ανευθυνότητα... Ας απαντήσει ο κ. Νίκας γιατί αγνόησε τις επιστολές που του έστειλε ο Δήμαρχος στις 3 και 7 Απριλίου και γιατί δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει τα οδυνηρά γεγονότα της τεράστιας διασποράς του COVID-19 στην περιοχή.
Και τέλος, ας αναλάβει την ευθύνη της δυσφήμισης μιας τόσο προβεβλημένης τουριστικά περιοχής σε μια περίοδο που οι επαγγελματίες αγωνιούν για την μισή σεζόν που θα τους μείνει (στην καλύτερη περίπτωση) να δουλέψουν....

Petros Tatoulis