Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Σε vertigo  η σύμμαχος Τουρκία και ο σπόνσοράς της, το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, που προωθεί στους Έλληνες αντιπροσώπους του το εμπόρευμά του. Μετά από συνεχή στραπάτσο και ανούσιες παρουσίες σε Λιβύη και Συρία ήρθε και ο ιός COVID-19 να σακατέψει την οικονομία και την κοινωνία της, όπως έγινε και στην Ελλάδα. Ένα Κράτος που θεμελιώθηκε ως υπόδειγμα της Δύσης στο Ισλάμ κατάντησε μία διεθνή παρία χωρίς ταυτότητα που στηρίζει τα γυάλινα πόδια της πάνω στην αυταρχική δημοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα. Και δυστυχώς, αυτό το πρότυπο προς αποφυγήν παλεύουν κάποιοι να το επιβάλουν και επίσημα στην Ελλάδα διά της καταστροφής, με αντάλλαγμα μόνο το χρήμα.

Η χρησιμοποίηση των μεταναστών της Αφρικής και Ασίας και οι προκλήσεις στα ελληνικά χωρικά ύδατα και αέρα αποτελούν το τελευταίο βήμα εξυπηρέτησης των Οικογενειών του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος σε Ελλάδα και Τουρκία για τον εκβιασμό πολιτικών και στρατιωτικών αποφάσεων στη χώρα μας. Απέλπιδες προσπάθειες για την καταστροφή μίας συμμαχίας εις όφελος Αυτοκρατοριών του χθες, Βασιλείων και Αυλών που ξεψυχούν εμπορευόμενοι σκόνη μέχρι την τελευταία στιγμή τους και επιζητούν το θάνατο της Ελλάδας. Να μην υπάρχει την επόμενη ημέρα.

Με αρωγό τούρκικα ιδιόκτητα κανάλια και ιστοσελίδες και κατάλληλους ανταποκριτές πηχυαίοι τίτλοι εκτοξεύονται για να τρομοκρατήσουν και να συνετίσουν Έλληνες πολιτικούς και αξιωματούχους ώστε να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις που ευνοούν τις Αγίες Οικογένειες δωρητών σε Ελλάδα και Τουρκία που φορούν τις μάσκες του πατριωτισμού. Χρόνιο το έγκλημα διάλυσης κάθε υγιούς κυττάρου της Ελλάδας και μετατροπής των γενναίων σε δούλους. Όλοι έχουν τη τιμή τους και κάθε λαμπερός ρόλος του θιάσου απαιτεί συνεργασία, υποταγή, και ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ένα παρωχημένο εθνικό και κοινωνικό μοντέλο εμπορίας διά των θαλασσίων οδών της Οικουμένης με κεντρικό σταθμό την Ελλάδα που πνέει τα λοίσθια στο τέλος του Γ'Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο νικητή τις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τράμπ. "Όλοι Μαζί", αναφωνούν οι ηττημένοι για να πάρουν θάρρος και να επιβιώσουν την επόμενη ημέρα της Ελλάδας και του Νέου Κόσμου, μάταια. Καθώς βυθίζονται στην ιστορία του παλαιού Κόσμου προσπαθούν να τραβήξουν στο βυθό και κάθε υγιές κύτταρο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα άξιο της ιστορίας μας μέλλον.

Τα θέλγητρα που χρησιμοποιούν είναι πολλά που όλο αυξάνουν όσο έρχεται το τέλος για να πείσουν τους αφελείς. Ειρήνη στην Κρήτη με τους αλλόθρησκους της Λιβύης, εργάτες στα χωράφια της ντροπής, μία ζώνη στο Καστελόριζο για την Τουρκία, 28 hotspots στην ενδοχώρα για τα μουσουλμανικά χωριά, και δόξα και πλούτος στα πιόνιά τους, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα φέρνουν τρόμο και φτώχεια.

"Φοβού τους δωρητές και δώρα φέροντες" γιατί κρατούν φέσι και μάσκες για να κρύψουν το εθνικό έγκλημα, σκεπάζοντας τους αρχηγούς με άγος. Σε βάζουν στην άκρη ως παρείσακτο της ιστορίας, έναν υπάλληλο με την τιμή του, με αντίδωρο  μία περίοπτη θέση θηλυκού γένους,  για το σκοπό τους. Την παραχώρηση εδάφους, αέρα και υδάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους μαζί, μετά την παράδοση της ιστορίας της Μακεδονίας από τον Αλέξη Τσίπρα και όλους μαζί. Φαίνεται λοιπόν πως η Πρωθυπουργία της Ελλάδας για να παραχωρηθεί από τον Καποδίστρια και μετά απαιτεί πάντα εθνικά ανταλλάγματα. Το εξιλαστήριο θύμα αναζητείται πέρα από το λαό αυτή τη φορά. Γιατί για την παραχώρηση του ελληνικού εδάφους, του αέρα και της θάλασσας απαιτείται κάποιος να θυσιαστεί στο βόρβορο των Αθηνών. Δεν είναι σαν όλες τις άλλες φορές. Οι γενναίοι πρέπει να μείνουν μακριά για να γίνει η δουλειά.  

Κυριακή κοντή γιορτή και ο λαός θα μιλήσει. Αυτή τη φορά θα μας δικάσει και θα κάτσουν πολλοί στο σκαμνί, ντυμένοι Έλληνες νικητές, οι Αγίες Οικογένειες του χθες. "Όλοι Μαζί". Αυτοί που υποθηκεύουν το σήμερα και επιβάλουν τον άδειο Έβρο και Καστελόριζο, περιτριγυρίζοντας και παριστάνοντας τους πατριώτες της φακής...
Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,

θα ‘ρθουν, θα περάσουν.
Κριτές θα μας δικάσουν
οι αγέννητοι, οι νεκροί. 

thedayaftergr.blogspot.com