Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΚΕΜΑΛ, Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν έχει όρια η διείσδυση της τουρκικής προπαγάνδας στην ελληνική κοινωνία και επιχειρήσεις. Μέχρι το σημείο να μας παρουσιάζουν το συγκλονιστικό έργο του μεγάλου ηγέτη της γειτονικής χώρας έχουν φθάσει οι μηχανισμοί του για να ερεθίσουν ή να προσηλυτίσουν, αδιάφορο. 

Με λίγα λόγια ο Κεμάλ υπήρξε ο ηγέτης εκφραστής της χειρότερης μορφής ρατσισμού και εθνικισμού, του Παντουρκισμού, που εξαφάνισε με τις γνωστές μεθόδους, που επαναλήφθηκαν στην ιστορία αργότερα, λαούς από τα εδάφη της Μικράς Ασίας και της σημερινής Τουρκίας, γενικότερα.

Μόνο τα νούμερα των εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν πριν και μετά τον Κεμάλ αντανακλούν την εθνική πολιτική και το έργο του που φαίνεται ότι στην Ελλάδα του 2020, της φτώχειας και της διαφθοράς, έλκει.

Θα μπορούσαν να προσφέρονται πέρα της αθρόας εισόδου μεταναστών και δωρεάν μαθήματα εξισλαμισμού ή στρατολόγησης γενιτσάρων για τους νέους Έλληνες οπαδούς του, να μπορούν να ξεχωρίζουν οι οπαδοί του δόγματος Νταβούτογλου και των τουρκικών επιχειρηματικών δράσεων στην όμορφη γαλάζια Ελλάδα μας.

Ντροπή...

Λ.ΚΑΛ.
thedayaftergr.blogspot.com