Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

"ΜΠΑΜ" στο Δερβένι: Ο Δημήτρης Μαγγίνας , από την Κόρινθο 2006 , επέστρεψε "στην ομάδα της καρδιάς του" τον Αστέρα Δερβενίου. Στις τάξεις της ομάδας και ο Εμιλιάνο Τσάκα από τον Παναργειακό.


Δύο μεταγραφικές επιτυχίες σημείωσε ο  Αστέρας Δερβενίου με τον ερχομό του νέου έτους, τις οποίες και ανακοίνωσε με δελτίο τύπου.
Η διοίκηση της  δημοφιλούς  ομάδας της Δυτικής Κορινθίας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι:
Ο Αστέρας με συνοπτικές διαδικασίες μετά από την αποδέσμευση του, ενέταξε στο δυναμικό του τον Δημήτρη  Μαγγίνα  Ένα παιδί που κατά το παρελθόν έχει φορέσει πάλι την φανέλα του Αστέρα επί σειρά ετών.
Ο ποδοσφαιριστής  τα δυόμισι τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα της Κορίνθου 06. Μαζί της
κατέκτησε το πρωτάθλημα και συμμετείχε και στην στη Γ' Εθνική
Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της  2006 , βρέθηκε με την διοίκηση του ΑΣΤΈΡΑ και μέσα σε λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η επιστροφή του στην ομάδα της καρδιά του, όπου είχε ζήσει όμορφες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις.
Ο Δημήτρης Μαγγίνας σε δηλώσεις του μετά τη συμφωνία δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στον Αστέρα Δερβενίου. Την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προεδρο του Αστέρα  κ  Βλάση Κουρή, που με τον τρόπο αυτό έδειξε  ότι  αγαπά την ομάδα και  τον πρόσθεσε στο δυναμικό της, γυρίζοντας σε γνώριμα «λημέρια», κοντά σε παιδιά και ποδοσφαιριστές που έχουν ζήσει όμορφες στιγμές. 
Ο ποδοσφαιριστής  τέλος δήλωσε ότι ανυπομονεί να προπονηθεί με έναν προπονητή ( τον Νίκο Κολιμάδη)  που έχει όραμα και γνώση για το ποδόσφαιρο  και εύχεται «όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους της ομαδος μας
Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας  καλωσορίζουν  τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαγγίνα και του εύχονται καλή χρονιά, με υγεία και πάτα  επιτυχίες με τον Αστέρα.

Εκτός από την επιστροφή  του  Δημήτρη  Μαγγίνα ,  στην ομάδα της καρδιάς του , ο Αστέρας Δερβενίου πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και  να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους τις.
Ο Αστέρας   ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Τσάκα  γεννημένο στις 15/7/99.
ο Τσάκα το πρώτο μισό της χρονιάς  αγωνίζονταν στον Παναργειακό , ενώ  κατά το παρελθόν είχε  αγωνιστεί με επιτυχία στις ομάδες : Κόρινθος 06 ,  ΑΟ Λουτρακίου, Πανθυραϊκός και Πανκαμαριακός.
Ειναι προσωπική επιλογή του προπονητή Νίκου Κολιμάδη που τον γνωρίζει απο τα αρχικά του βήματα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Η διοίκηση της ομάδας του Δερβενόυ εύχεται στον Εμιλιάνο Τσάκα « Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες στην ομαδα του Αστέρα μας".