Λίγες ώρες έχουν μείνει για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τη φιναλίστ, Τότεναμ. Οι Πειραιώτες είναι
έτοιμοι για μία σκληρή "μάχη" κόντρα σε έναν αντίπαλο που ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνος.
Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε σε βίντεο την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα της Τότεναμ αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του τον βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς με τους "πετεινούς".
Εκείνο που τους εξήγησε και εστίασε ο Μαρτίνς ήταν πως η Τότεναμ από τη μέση και μπροστά είναι "φωτιά". Είναι μία ομάδα που σκοράρει κατά κύριο λόγο από οργανωμένες επιθέσεις και η οποία είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστεί όταν βρει ρυθμό. Το βασικό που έχει ζητήσει ο 49χρονος κόουτς είναι οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.
Κατά τα άλλα όσον αφορά στην ενδεκάδα το πρόβλημα που προέκυψε με τον Παπέ Σισέ δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σενεγαλέζος απλά έχασε τη θέση του στην 18άδα με τον Αβραάμ να τον αντικαθιστά.
Στο αρχικό σχήμα ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ενδεκάδα που τον έφερε στους ομίλους του Champions League. Δηλαδή θα ξεκινήσει με τους Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο.