Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά απο 17 χρόνια στην Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Ζαχάρως


Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως- νεοφώτιστος-, ετοιμάζεται να γράψει την Κυριακή μια μεγάλη σελίδα στην ιστορία του, καθώς επιστρέφει μετά από 17 χρόνια σε μια εθνική κατηγορία.
Μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού θα είναι ο κόσμος του, ο οποίος αν επιστρέψει στο γήπεδο, όπως έκανε στα περσινά πλέι οφσ της Α1, δεν αποκλείεται να
κατατάξει τον Ολυμπιακό και στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας από πλευράς προσέλευσης θεατών.
Επίσης σημαντικό ατού του είναι οι φιλόδοξοι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μπάδα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σκληρό αγώνα να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στο προσκήνιο. Και βέβαια, η πείρα του Άρη Ρουμελιώτη, ο οποίος εδώ και χρόνια αποτελεί «κεφάλαιο» για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Μάλιστα ο Ρουμελιώτης, έχει και μια δουλειά αφήσει στη… μέση, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να ανέβει όταν επί των ημερών του κατέκτησε το μοναδικό Πρωτάθλημα Ηλείας, 18 χρόνια πίσω.
Το φιλικό της Πάτρας κόντρα στη Θύελλα ήταν το τελευταίο για τους «ερυθρόλευκους» της Ζαχάρως, που πλέον κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό.
Ο προπονητής θα έχει και τον 26χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ Ντόουγκλας Ατίλα Ματία Ντε Αλμέιντα (ύψος 1.92μ), ο οποίος πέρσι ήταν στην Στυλίδα. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν απαιτείται άδεια παραμονής στην Ελλάδα, ενώ δεν απαιτείται και letter of clearance καθώς τελευταίος του σταθμός ήταν η χώρας μας και η Στυλίδα.

Στο τελευταίο φιλικό ο Ολυμπιακός Ζαχάρως είχε παραταχθεί με τους: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Σκούρτας, Καπλάνης, Κανάνι, Καλαντζής, Σκοζάι, Παναγόπουλος, (Γκόμεζ, Ηλιόπουλος, Πλαστουργός, Ζαχαρόπουλος, Χαλερμάϊερ, Ασημακόπουλος).