Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΝΕΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Αλέξης Τσίπρας καταδικάστηκε πολιτικά και έφυγε αμετάκλητα. Πολλοί θέλουν ακόμα να βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως συνεχιστή του έργου του, ως ουρά του, αλλά αυτό είναι ένας διακαής πόθος που σύντομα θα διαψευστεί. Μπορεί σταγονίδια του βαθέος Κράτους της Ελλάδας, τα τσιράκια της Μαντάμ "Ο", που την κατέστρεψαν, να παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν ως "άξιοι" διαχιειριστές του χρέους μας αλλά ο τροχός της Ελλάδας γύρισε με τη γενναιότητα που επέδειξε ο ελληνικός λαός στην κάλπη. Για το 30% των ψηφοφόρων λάτρεις του Τσίπρα που η Singular Logic το βράδυ απεικόνισε, δεν είναι η ώρα να αναφερθούμε. Ας μείνουν με τη γλυκιά ανάμνηση για το καθεστώς τους που ξεφτίλισε την Ελλάδα διεθνώς για τέσσερα πέτρινα χρόνια και θέλει να συνεχίσει να μας διαφεντεύει.

Ο κ.Τσίπρας έφυγε και άφησε πίσω του νεκρές πόλεις. Αυτό ήταν το σχέδιο του. Ξενοίκιαστα μαγαζιά, ερημιά και σκυνθρωποί άνθρωποι φαντάσματα περιπλανούνται στις πόλεις της Ελλάδας απελπισμένοι. Ακόμα και στα μαγαζιά που απέμειναν οι μύγες κυκλοφορούν ανενόχλητες. Εθελουσίες έξοδοι, κλείσιμο εργοστασίων και τόσα άλλα και κατρακύλα στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Ανεξέλεγκτοι οικονομικοί μετανάστες απομυζούν το ελληνικό Κράτος και κυκλώματα που ξεσκεπάζονται επίορκων αστυνομικών και ιατρών στα ακριτικά νησιά συνθέτουν το παζλ της εθνικής σηψαιμίας που άφησε πίσω του ο Αλέξης Τσίπρας και το ολοκληρωτικό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ των Φλαμπουράρη, Παππά, Αχτσιόγλου και Αποστολάκη, μεταξύ άλλων, υπουργών της ριζοσπαστικής αριστερής καταστροφής. Λαθρέμποροι καυσίμων, τσιγάρων και ενημέρωσης οι ολιγάρχες του Τσίπρα που εκβιάζουν για την παραμονή τους στην εξουσίας ενάντια στο λαό. Επενδυτές αχυράνθρωποι σπεύδουν να φωτογραφηθούν τώρα με νέα κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση Ύπατου εξουσιαστή των λαθρεμπόρων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η τελευταλία ελπίδα για μία άλλη Ελλάδα τα επόμενα 8 χρόνια. Αν προδώσει την 
εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού θα φανεί σύντομα. Ο πλούτος της Ελλάδας είναι αστείρευτος. Οι δομές, η εθνική συνείδηση είναι ανύπαρκτη. Τα παράκεντρα εξουσίας του κράτους είναι πολλά. Πώς να υπάρξει εθνική συνείδηση μετά από δεκαετίες ρεμούλας και αρπαχτής ευρωπαϊκών κονδυλίων και ανεξέλεγκτων δανείων. Οι νέοι τα θύματα αυτής της αυτοκαταστροφικής και επιβαλλόμενης εθνικής επιλογής. Οι λύσεις πολλές. Καμία όμως δεν θα πετύχει χωρίς την κάθαρση πριν. Χωρίς πολλή δουλειά μετά.  Αυτό ψήφισε  ο λαός, αυτό περιμένει από τη νέα Κυβέρνηση. Εάν δεν αποκαλυφθούν οι φωλιασμένοι απατεώνες που τώρα σπεύδουν να ντυθούν με μπλε κουστούμια δεν θα υπάρξει ευημερία.

Οι πόλεις χρειάζονται δουλειές. Οι δουλειές χρειάζονται έλεγχο, επιθεώρηση εργασίας και οι λαθρέμποροι εκδίωξη όσο και αν προστατεύονται. Αλλιώς το τέλος όλων είναι κοντά. Του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού, της λαικής βούλησης, της δημοκρατίας. Δρόμος για επιστροφή στο χθες, για συγκυβέρνηση Κράτους-Παρακράτους δεν υπάρχει. Η Ελλάδα οφείλει να ευημερήσει και θα ευημερήσει όσο και αν στα σαλόνια της Ευρώπης γράφουν ήδη το Μνημόσυνό της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε χθες ότι έχει άμυνα και θα αντέξει τα ύπουλα χτυπήματα των ραδιουργών εναντίον του Κράτους μας. ΠΟΤΕ ξανά στις συνταγές του χθες…
 

Thedayaftergr