Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ - ΤΑΞΙΔΙ" ΣΤΑ ΑΠΑΤΗΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΒΡΙΣΑΡΙΑΝΟ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σε συνεργασία με το Ροταριανό Όμιλο Τρίπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: "Εγκέφαλος. Ο δρόμος της απάτης". Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης που παρακολούθησε πολύς κόσμος ήταν ο Ιδρυτής των Κέντρων Νευροανάδρασης σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα Νευροψυχολόγος κ. Μάριος Σεβρισαριανός ο οποίος συνεργάζεται επιστημονικά με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Ο κ. Μάριος Σεβρισαριανός με την ομιλία του ταξίδεψε το ακροατήριο στα μοναδικά μονοπάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου δίνοντας μια άλλη διάσταση στις εγκεφαλικές λειτουργίες και τονίζοντας τη μοναδικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Παράλληλα εξήγησε τα θεαματικά αποτελέσματα που πετυχαίνει κάποιος κάνοντας νευροανάδραση. Μεταξύ άλλων ο κ. Μάριος Σεβρισαριανός στην ομιλία του τόνισε την ικανοποίησή του που συνεργάζεται με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ενημέρωσε το κοινό για τη λειτουργία του εξειδικευμένου Τμήματος Νευροανάδρασης που λειτουργεί στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης με υπεύθυνη τη Βιολόγο κ. Ευγενία Μητροπούλου.
Στο τέλος της ομιλίας πολλοί ήταν οι επιστήμονες που απηύθυναν ερωτήσεις στον κ. Σεβρισαριανό και του έδωσαν την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά στα οφέλη αλλά και τα μόνιμα αποτελέσματα που επιφέρει στον ανθρώπινο εγκέφαλο η θεραπεία της Νευροανάδρασης που στην ουσία, όπως είπε ο γνωστός Νευροψυχολόγος, είναι μία μέθοδος επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου.
Η βραδιά έκλεισε με ένα μπουφέ που είχε ετοιμάσει για όλους τους καλεσμένους το προσωπικό της κουζίνας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Με αφορμή την εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Τρίπολης κ. Δημήτριο Μπηλιώνη αλλά και όλα τα μέλη του Ομίλου για τη συνδιοργάνωση της ενδιαφέρουσας επιστημονικής ομιλίας και τόνισε ότι οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με στόχο την ενημέρωση του κοινού αλλά και των επαγγελματιών υγείας της Περιφέρειας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Ιατρικής Επιστήμης.


Γιώργος Καδάς