Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Κόβουν από τα ψηφοδέλτια όσους βγαίνουν στον ΣΚΑΪ!


Ζαλισμένοι από την διπλή εκλογική συντριβή εξακολουθούν να βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τους οδηγεί σε τραγικά λάθη στρατηγικής που θα τους οδηγήσουν σε νέα ακόμα πιο βαριά ήττα. Τριγμούς εξακολουθεί να προκαλεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από πέρυσι το καλοκαίρι μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά τις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Δημήτρη Σεβαστάκη και του Σάκη Παπαδόπουλου στο κανάλι του Φαλήρου, από την Κουμουνδούρου διεμήνυσαν στους δυο βουλευτές πως δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερο “στραβοπάτημα” ενόψει των εθνικών εκλογών. Εννοώντας πως τα δυο στελέχη θα κινδυνέψουν να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων αν αγνοήσουν και άλλη φορά την απόφαση του κόμματος.
Η παρουσία των δυο βουλευτών συζητήθηκε αρκετά έντονα στα “πηγαδάκια” της Κεντρικής Επιτροπής της Παρασκευής. Υπάρχει όμως μεγάλη μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει πως το εμπάργκο θα πρέπει να σταματήσει, ειδικά μέσα στην προεκλογική περίοδο για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.
Το τραγικό με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι νομίζουν πως με το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ θα έχουν πολιτικά κέρδη(!) ενώ στην πραγματικότητα θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Όσο είναι απόντες οι ΣΥΡΙΖΑίοι υποψήφιοι από τα τηλεοπτικά πάνελ, του ΣΚΑΪ, τόσο χειρότερο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα τους. Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν και αυτοκτονούν μαζικά!

fimotro