Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Σκέρου Δημοτικού Σύμβουλου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βλάσης Τσιώτος, γένι
Φίλες και φίλοι Ευρωστίνιοι
Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλατε το συνδυασμό μας ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟ, αναδεικνύοντας τον ξεκάθαρα μεγάλο νικητή στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών .
Επίσης, θέλω να σας ευχαριστήσω που με την ψήφο σας με κατατάξετε πρώτο σε
σταυρούς σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.
Η διαφορά στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης με 17 μονάδες του συνδυασμού μας, από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου φανερώνει τη βούλησή σας για ΑΛΛΑΓΗ της Δημοτικής Αρχής, φανερώνει την επιθυμία σας να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας και να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών .
Φίλες και φίλοι, έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα, αλλά το καθήκον μας δεν τελείωσε την περασμένη Κυριακή .Η πιο κρίσιμη στιγμή, που θα καθορίσει εάν ανακόψουμε την υποβάθμιση και την οπισθοδρόμηση της περιοχής μας και αν θα την οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, είναι η ΚΥΡΙΑΚΗ που μας έρχεται. Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί ο βιολογικός καθαρισμός, να γίνει βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, να κατασκευαστεί ο παρακαμπτήριος δρόμος στο Δερβένι έως στη Λυγιά, να επεκταθεί ο τουρισμός των Τρικάλων σε Σαραντάπηχο, Ζάχολη, και Πύργο, να εφαρμοστούν τα σχέδια πόλης Δερβενίου και Λυγιάς, να αντιμετωπίσουμε στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης μελέτης το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών κλπ.
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε πόρους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ γιατί είμαστε ο τελευταίος Δήμος σε χρηματοδοτήσεις από τα προγράμματα αυτά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλώ την Κυριακή να έρθετε όλοι μαζί μας και με την ψήφο σας να δώσετε τη δύναμη και την εντολή στον ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟ , για να φέρουμε τον τόπο που αγαπάμε εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Με σεβασμό και τιμή
Γιάννης Σκέρος
Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος