Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Βλάσης Τσιώτος: "Η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής σε νεα διάσταση. - Δυο ολόκληρα χρόνια δεν απαντά στην πρόθεση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει στο Ξυλόκαστρο ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο.

η εικόνα προφίλ του Βλάσης Τσιώτος, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αποτελεσματική συνεργασία Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής αποτελεί υποχρέωση αλλά και μονόδρομο εξασφάλισης των αναγκαίων κονδυλίων ανάπτυξης του Δήμου μας.
Όταν ο τοπικός Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Ευριπίδης Γκιάτας ανακοινώνει επισήμως στο Δημοτικό Συμβούλιο, την πρόθεση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει στο Ξυλόκαστρο ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο και η Δημοτική Αρχή για δύο ολόκληρα χρόνια δεν απαντά σε ποια θέση το επιθυμεί, αποδεικνύει το μέγεθος της αδιαφορίας της.
Όταν ο Αντιπεριφερειάρχης με επίσημο έγγραφο κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή για καθυστέρηση των απαραίτητων και συμφωνημένων υπηρεσιακών ενεργειών από πλευράς Δήμου και τον εγκαλεί να ενεργοποιηθεί επιτέλους ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προς όφελος του Δήμου μας, η ανικανότητα και η ανευθυνότητα αποκτούν δυστυχώς νέα διάσταση.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

============