Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Γιάννης Ψαρρός μια νέα δυναμική υποψηφιότητα στην Π. Ε. Κορινθίας στο ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" του Πετρου Τατούλη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Στις Περιφερειακές  εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, μία αξιόλογη υποψηφιότητα από την Δυτική Κορινθία κοσμεί το  ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" που ηγείται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για την δυναμική υποψηφιότητα του Γιάννη Ψαρρού, από το Δερβένι Κορινθίας, ενός επιτυχημένου επαγγελματία στο χώρο των ασφαλειών με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στα κοινά.
Ο Γιάννης Ψαρρός μια νέα δυναμική υποψηφιότητα στην Π. Ε. Κορινθίας   
θα  συμβάλει σημαντικά με την γνώση του, την κοινωνική του καταξίωση και την δυναμική του, στη μεγάλη νίκη της υπό τον Πέτρο Τατούλη , παράταξης "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. 
Ο κ. Ψαρρός γεννήθηκε  το 1964 στο Δερβένι Κορινθίας, όπου ολοκλήρωσε τα σχολικά του χρόνια και συνεχίζει να διαμένει έως σήμερα. Είναι απόφοιτος της Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και είναι Ιδιοκτήτης του γραφείου ασφαλειών Ψαρρός Ιωάννης και συνεργάτες. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και μορφωτικούς συλλόγους της περιοχής. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Αστέρα Δερβενίου. Είναι παντρεμένος με την έμπορο , πρωην πρόεδρο του εμπορικού και επαγγελματοβιομηχανικου   Συλλόγου Δερβενίου Βούλα Διαμαντοπούλου και έχουν τρία παιδιά.
Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ψαρρός σημείωσε : «Μετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» θεωρώντας ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έχει αποδείξει με το έργο του ότι είναι εγγυητής για την Πελοπόννησο.
Πιστεύω στην ανάγκη για μια δυνατή και ανεξάρτητη Περιφερειακή Αρχή που στόχο θα έχει να κάνει την Πελοπόννησο καλύτερη για την διαβίωση των κατοίκων και παράδειγμα οικολογικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες της Κορινθίας είναι η βασική προτεραιότητά μας. Τα έργα στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ακολουθούμε σχεδιασμένη πολιτική στην ανάπτυξη και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Για όλα αυτά εισέρχομαι στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη (ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ), για να βοηθήσω στη συνεχή προσπάθεια της υλοποίησης των ανωτέρω έργων."