Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Περιοδεία Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου - Νεα υποψηφιότητα στην "Ομόνοια" ο Παναγιώτης Δουρδούμας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Στο Παναρίτι βρέθηκε εχθές ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια». Ο Δήμαρχος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και για τις διαρκείς προσπάθειες που γίνονται για βελτίωση των υποδομών. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και η συνεχόμενη κακοκαιρία, έχουν οδηγήσει σε πολλαπλά προβλήματα πάνω στα οποία η δημοτική αρχή εργάζεται καθημερινά για την επίλυση τους.
========= =
Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, ο Δήμαρχος  και υποψήφιοι του συνδυασμού «Ομόνοια»,θα επισκεφθούν την  Κορφιώτισσα, στο καφενείο-ταβέρνα «το Κούτσι», του κ. Νίκου Γιαννόπουλου.
=========
Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος υποδέχτηκε τον κ. Παναγιώτη Δουρδούμα όπου με χαρά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δημοτικό Σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου με το συνδυασμό «Ομόνοια». Ο κ. Δουρδούμας, που δραστηριοποιείται ως ξενοδόχος στο Ξυλόκαστρο, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και τάσσεται ξανά στο πλευρό μας. Με τις γνώσεις του πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Δήμος, θα συμβάλει στη συνέχεια του έργου μας για πρόοδο και ανάπτυξη.