Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Την υποψηφιότητα της Παγώνας Κοκκονού – Χριστοφοράκου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Παγώνας Κοκκονού – Χριστοφοράκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019.
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης τόνισε ότι «ενσωματώνουμε στη Νέα Πελοπόννησο μια ακόμα σημαντική προσωπικότητα και μια δυναμική υποψηφιότητα που θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συμμετοχή της Παγώνας Κοκκονού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου και είμαι βέβαιος ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα συνδράμει πολύ στην προσπάθειά μας» 
Η κα Παγώνα Κοκκονού – Χριστοφοράκου, απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και Συμβολαιογράφος Σπάρτης, δήλωσε «Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη να συμμετάσχω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια για την πρόοδο του Λακωνικού και Πελοποννησιακού λαού με τελικό στόχο καλύτερες μέρες για τις νέες γενιές».