Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Τη μοίρα της μίας χρήσης και πετάγματος στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων ακολούθησε και ο Πάνος Καμμένος συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα και πάλαι ποτέ πολιτικός αρχηγός. Ο κ.Καμμένος είναι αδικαιολόγητος καθώς είχε παραδείγματα για να δει το πολιτικό του τέλος και προφανώς το επέλεξε εσκεμμένα.  Στη λίστα των πολιτικών θυμάτων Αλαβάνου, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Κοτζιά προστίθεται και ο Καμμένος που τέλειωσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες πριν τους καταδικάσουν οι "εξαρτημένοι" Έλληνες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Τα γραφικά περί Καπεταναίων και Βασιλέων ανήκουν στην ελληνική στορία που δυστυχώς εκ του αποτελέσματος, πλην των μεμονομένων και απόμακρων ηρώων, έχει να επιδείξει διαχρονικά συνεργάτες των κατακτητών που στη σύγχρονη εποχή έχουν τη μορφή των αποικιοκρατών εκποίησης της εθνικής περιουσίας και ιστορίας μέσω των Μνημονίων από τον Παπανδρέου μέχρι τον Τσίπρα.


Καρατζαφέρης, Κουβέλης,...


Θεοδωράκης, Καμμένος, Μιχαλολιάκος υπήρξαν πολιτικά κουπόνια μίας χρήσης κατάληψης της εθνικής ιδεολογίας  ώστε να αποκλεισθεί η κοινοβουλευτική έκφραση κάθε  ειλικρινούς και αγνού πατριωτικού συναίσθηματος των Ελλήνων στην πολιτική. Ας ευχηθούμε να γεννηθεί επιτέλους κάτι πραγματικά άξιο και ειλικρινές για να εκφράσει τους αμέτρητους καταπιεσμένους και αηδιασμένους Έλληνες και Ελληνίδες. Ποιος ξέρει μπορεί να το δούμε και σύντομα. Η Ελλάδα δεν αξίζει μία Κυβέρνηση-Κουρελού ούτε τα λάθη τους παρελθόντος. 

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr