Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ισθμιακός προσωρινά έπιασε το "ρετιρέ" της Β. Κορινθίας. Αύριο η μεγάλη μάχη για μια θέση ανόδου Πανευρωστινιακός - Περαχώρα.


 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCa8VZ-FIpvstMB_07UAEQaUcPB4_7-7uTM4FQwehXb15WKZoF
Άκρως  ενδιαφέρουσα είναι η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας που διεξάγεται  αυτό το Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει αγώνες ντέρμπι  μεταξύ  ομάδων που διεκδικούν  άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Η αυλαία της αγωνιστικής  , άνοιξε  σήμερα, από  τα γήπεδα «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια και το γήπεδο Λεχαίου. Στο «Γιάννης Στέφας» ο διεκδικητής  Ισθμιακός επικράτησε με 2 – 1 επί  της Θύελλας Κάτω Διμηνιού και πέρασε προσωρινά επικεφαλής, ενώ στο Λέχαιο  ο τοπικός Ηρακλής επικράτησε με 2 - 0 στο γειτονικό ντέρμπι επι του  Ολυμπιακου Άσσου και τον ισοβάθμησε στη βαθμολογία και ανέκτησε τις   ελπίδες του  για άνοδο .
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής. Και ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λουτρακίου , υποδέχεται  στο «Θώδειο» στάδιο τον Πανσολυγειακό,την στιγμή, που  η τρίτη της βαθμολογίας και διεκδικήτρια  της ανόδου Περαχώρα  δοκιμάζεται εκτός έδρας, σε αγώνα ντέρμπι  στο Ξυλόκαστρο , απέναντι στον Πανευρωστινιακό που με νίκη  περνά αυτός στην τρίτη θέση ανόδου.   
Το πρόγραμμα της 16ης  αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αγώνες  του ΑΟ Ασπροκάμπου με τον ΑΠΣ Αγιάννης, στη Τραγάνα του Κιάτου, του ΑΟ Μαψού με τον Εθνικό Ξυλοκέριζα μ στο γήπεδο της Κλένιας και του Άρη Βοχαϊκού με τον ΑΟ Λεχαίου, στο Ζευγολατιό.


16η Αγωνιστική
   
Τα σημερινά αποτελέσματα
Ισθμιακός
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού  2 - 1
Ηρακλής Λεχαίου
-
Ολυμπιακός Άσσου 2 - 0
Κυριακή 3/2/19, 15:00
Πανευρωστινιακός
-
ΑΟ Περαχώρας
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Πανσολυγειακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης
Άρης Βοχαϊκού
-
ΑΟ Λεχαίου