Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το πιο δάσημο ζευγάρι στον κόσμο στο Δερβένι...

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται
Από χθες το Δερβένι έχει τη χαρά να φιλοξενεί ένα διάσημο με παγκόσμια ακτινοβολία ζευγάρι. Πρόκειται για το  ζεύγος  Μάους. Ναι το πιο διάσημο "ποντίκι" στον κόσμο  ο γνωστός μας Μίκι μαζί με την χαριτωμένη "ποντικίνα" του ,τη Μίνι , βρίσκονται στο Δερβένι. Το διάσημο ζευγάρι αποδέχτηκαν πρόσκληση της καρναβαλικής επιτροπής Ευρωστίνης, άφησαν τις σημαντικές τους ασχολίες στην μακρινή τους χώρα. και ήρθαν στο Δερβένι για να παρακολουθήσουν το  τρελό καρναβάλι Ευρωστίνης 2019.
Η Καρναβαλική Επιτροπή Ευρωστίνης τους καλώς όρισε  και τους ανακήρυξε  Μασκωτ..του καρναβαλιού .Έτσι χάρης στην επιτροπή όλα τα σχολικά παιδικά πάρτυ θα έχουν τη χαρά να φιλοξενούν το Μίκι και τη Μίνι...
Πρώτη στάση το διάσημο ζεύγος έκανε στο δημοτικό Σχολείο Πύργου..
Επόμενοι σταθμοί το δημοτικό σχολείο Λυκοποριάς, το νηπιαγωγείο Ροζενών και το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Δερβενίου..
Στο Καρναβάλι μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη χαρά να φωτογραφηθούν  με το διάσημο αυτό ζευγάρι. Από ότι μαθαίνουμε πιθανόν στο Δερβένι να φτάσει και ο φίλος του Μίκι  ο Γκούφι  με την Κλάρα Μπέλ.
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται...