Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ από την κ. Ελένη Μπιθαρά


ΔΗΛΩΣΗ
ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑ
Οι ίσες ευκαιρίες και η άρση των αποκλεισμών δε θα έπρεπε να είναι ζητούμενο. Θα έπρεπε να αποτελούν δεδομένη συνθήκη. Δυστυχώς όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να μπορέσει αυτή να καταστεί εφικτή. Πρώτα απ’ όλα στις πόλεις, στο δήμο που ζούμε.
Αφιέρωσα με πίστη και αφοσίωση πολλά χρόνια στη διεκδίκηση ανθρώπινων συνθηκών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τα οποία, μαζί με τις οικογένειές τους είναι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη μέριμνα και φροντίδα.
Με οδηγό τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την κατ´ επανάληψη τιμητική εκλογή και συμμετοχή μου σε συλλογικότητες εκπροσώπησης των ΑμΕΑ, τις οποίες σήμερα υπηρετώ από τις θέσεις της Γενικής Γραμματέως του Σωματείου ΑμΕΑ Κορινθίας και της Οργανωτικής Γραμματέως της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Π.ΟΜ.ΑμΕΑ), μα πάνω απ’ όλα με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά.

Ελένη Μπιθαρά
Γενική Γραμματέας Σωματείου ΑμΕΑ Νομού Κορινθίας
Αν. Οργανωτική Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Πελοποννήσου