Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Αβραάμ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Αβραάμ
Ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ η απόκτηση του Παπαδόπουλου, ο οποίος γύρισε στους «ερυθρόλευκους» για να κλείσει την καριέρα του.
Ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό γύρισε στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε
φύγει από το μεγάλο λιμάνι τον Σεπτέμβριο του 2014 και είχε μετακομίσει στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.
Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Αβραάμ μετακόμισε στην Κίνα και στη Shenhua στην οποία έμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 όταν και έμεινε ελεύθερος. Ο Αβραάμ τον Μάιο του 2018 πήγε στη Jubilo Iwata στην Ιαπωνία και από εκεί τον Φεβρουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή στην Αυστραλία για τη Μπρισμπέιν Ρόαρ.
Το πρωί της Δευτέρας από την ομάδα του ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση του συμβολαίου του και απέμεναν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Ο Αβραάμ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες.
Έτσι και επίσημα πλέον ανήκει ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήθελε και ο ίδιος να γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη έπαιξε τον ρόλο της έτσι ώστε να γυρίσει ο Αβραάμ στον Πειραιά. Μάλιστα μετά το τέλος της σεζόν ο Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει και πόστο στην ομάδα του Πειραιά.