Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

100 χρόνια Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «ο ΕΡΜΗΣ»

100 χρόνια Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «ο ΕΡΜΗΣ» 
Τα 100 χρόνια ίδρυσης του, από τον Ιανουάριο του 1919, εόρτασε ο Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «ο ΕΡΜΗΣ», το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο bar – restaurant MARE MARINE.
100 χρόνια διαχρονικής προσφοράς υπηρεσιών και προϊόντων και συλλογικής προσπάθειας, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του τονίζοντας ότι «χωρίς το εμπόριο, χωρίς τις μικρές επιχειρήσεις, δε μπορεί να υπάρξει πραγματική οικονομία».
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ευχήθηκε με τη σειρά του μια καλή χρονιά επισημαίνοντας ότι «όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να συνεργαστούμε εποικοδομητικά, διότι χωρίς οικονομία δε μπορεί να υπάρξει κοινωνία.» Επιπρόσθετα, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κ. Πουλακίδα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής κ. Γιώργος Ψυχογιός, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος και Αθανάσιος Γκίκας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Περικλής Μενούνος, Γιώργος Πετρίτσης και Γιάννης Ροτζιώκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτριος Κάσσιος και Εμμανουήλ Αλογογιάννης, οι Αρχηγοί της Αντιπολίτευσης κ.κ. Βλάσης Τσιώτος και Φάνης Μπρακούλιας.