Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δυσκολες αποστολες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε Αγρίνιο και Περιστέρι (Η ενδέκατη αγωνιστική της Super League).

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής: Ξεχωρίζει το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα Σάββατο η ενδέκατη αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 16:00 τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Σμύρνης, που θέλει διακαώς ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσει το τρένο της παραμονής.

Ο Φάνης Μαυρομάτης, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για λόγους
αποφόρτισης.Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Κολοβέτσιο αναμένεται να πάρει ο Πούγγουρας, με τον Δώνη να επιλέγει σχήμα με τέσσερις στην άμυνα (Γιόχανσον και Ινσούα πλάγιοι μπακ). Εκτός 20αδας είναι και οι τραυματίες Κουλιμπαλί και Μουνιέ.

. Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει στην διάθεση του 19 παίκτες με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Λούκιτς.
Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ σε μία αναμέτρηση που η νίκη είναι επιτακτική για τις δύο ομάδες. Με τον Γιώργο Παράσχο να έχει στην διάθεση του τον Φερνάντεθ που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Από την άλλη εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι λόγων καρτών Ιγκλέσιας και Πασαλίδης. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν συμπεριέλαβε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Λάρισας. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Κάσσος, Μπέρτος, Μόρας, Κόεφ, Τριποτσέρης, Λεοζίνιο, ο τιμωρημένος Καρανίκας, αλλά και ο Μόρσι η τύχη του οποίου... αγνοείται.
 Ο Παναιτωλικός στις 19:00 θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ που θέλει την νίκη για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Τραϊνός Δέλλας με τους Αγρινιώτες, δεν υπολογίζει τους Μάρκος Πάουλο και Σεμπάστασιαν Έρικσον. Αντίθετα, στη διάθεση του Έλληνας τεχνικού τέθηκαν οι Μοράρ και Χαντάκιας, οι οποίοι ξεπέρασαν τα πρόβληματα τραυματισμών τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί  στο Αγρίνιο χωρίς τον Μάριο Οικονόμου. Ο έμπειρος στόπερ είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για να είναι καλύτερα στο ματς με τον Άγιαξ την Τρίτη ενώ επίσης εκτός έμεινε και ο Αλμπάνης που χρειάζεται και άλλο χρόνο. Στην αποστολή είναι κανονικά όμως ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που γεμίζει το «οπλοστάσιο» της ΑΕΚ για την επίθεση.
Μισή ώρα αργότερα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί στην Τούμπα με την Ξάνθη και στόχος του είναι η παραμονή του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για τον αγώνα με το ιατρικό δελτίο να είναι «λευκό». Εκτός αποστολής στον ΠΑΟΚ, τέθηκαν οι Καρέλης, Ουάρντα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, καθώς και ο Ελ ΚαντουρίΜίλαν Ράσταβατς για την Ξάνθη δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Αλμέιδα και τους τραυματίες, Φασίδη, Ντε Λούκας και Σιλλά.
Στα ματς της Κυριακής το ενδιαφέρον στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του Ατρομήτου στις 19:00. Οι Πειραιώτες καλούνται να βρουν ψυχολογικά αποθέματα μετά την απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό και να επανέλθουν στο «κόλπο» του πρωταθλήματος με μία καλή νίκη στο Περιστέρι.
Νωρίτερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό με σκοπό το πολυπόθητο τρίποντο. Η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη.
Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα με τον αγώνα του Πανιωνίου και της Λαμίας στις 19:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (24/11):
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης Ο.Α.Κ.Α.,16:00, ΕΡΤ1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ17:15, NS1
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 19:00, ΕΡΤ1
ΠΑΟΚ-Α.Ο. Ξάνθη 19:30, NS2

Κυριακή (25/11):
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 17:15, NS2
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 19:00, ΕΡΤ1
ΟΦΗ-Άρης 19:30, NS1

Δευτέρα (26/11):
Πανιώνιος-Λαμία 19:30, NS1