Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Προσλήψεις στους δήμους Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Μονεμβασίας

 
Σε προσλήψεις 351 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης προχωρούν 52 δήμοι σε όλη την ελληνική επικράτεια. 
Μεταξύ αυτών και οι Δήμοι Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Μονεμβασίας που θα προσλάβουν 34 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης στη λίστα που ακολουθεί  τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.
Ειδικότερα:

1) Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων: Πρόσληψη 29 ατόμων
Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, που εδρεύει στο Λουτράκι της Π.Ε. Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά είκοσι εννέα (29) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:
3ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), Λουτράκι Κορινθίας
2ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), Λουτράκι Κορινθίας
2ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, Λουτράκι Κορινθίας
22ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων), Λουτράκι Κορινθίας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:
Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ιάσονος 1 & Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 203 00, Λουτράκι Κορινθίας Πελοποννήσου, (υπόψη κ.κ. Γεωργίας Βασιλείου ή Αικατερίνης Φόρτη).
Πληροφορίες στα τηλ.: 27443 60120 & 27443 60196.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 16-11-2018 έως και 26-11-2018

2) Προσλήψεις 3 ατόμων στο δήμο Τρίπολης
3) Προσλήψεις 2 συνοδών επισκεπτών στο Δ. Μονεμβασίας

Πληροφορίες από aftodioikisi.gr