Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΕΠ-3Κ: Τι ειπώθηκε σε κλειστή σύσκεψη προέδρου-στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής


Να «κατεβάσουν τα μολύβια σε ότι κι αν κάνουν και να ασχοληθούν μόνο με την προκήρυξη 3Κ/2018», ζήτησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης από τους
προϊστάμενους της Ανεξάρτητης Αρχής. Η συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε την περασμένη Τετάρτη, μία, δηλαδή, ημέρα μετά την σύσκεψη του προέδρου του ΑΣΕΠ με τους υπουργούς Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης κάποια από τα στελέχη του ΑΣΕΠ υποστήριξαν ότι «υπάρχουν και άλλες ανελαστικές υποχρεώσεις που τρέχουν», ωστόσο ο πρόεδρος ήταν σαφής ότι «ασχολούμαστε μόνο με την 3Κ».
Όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής στην aftodioikisi.gr, μετά από αυτή τη συνάντηση, «όλο το δυναμικό του ΑΣΕΠ ασχολείται με την 3Κ». Στόχος είναι οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν το πολύ έως τέλος του έτους ή και λίγο νωρίτερα.
Μάλιστα, καθώς οι συμβάσεις όσων εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες λήγουν το πολύ έως τις 15 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του ΑΣΕΠ έχει αναλάβει την υποχρέωση να δώσει εντός των επομένων ημερών συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα έχει βαρύνουσα σημασία στο αν το ΥΠΕΣ και το ΥΠΔΑ θα καταθέσουν ρύθμιση για παράταση των συμβάσεων.