Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο Ατρόμητος χτύπησε δυο φορές στο φινάλε και σκότωσε στο άδειο ΟΑΚΑ 2-0 την ΑΕΚ που είχε τρία δοκάρια!

ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-2: Γέλασε τελευταίος
Η ΑΕΚ σημάδευε τα δοκάρια στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ατρόμητο (τρία!) ενώ οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι βρήκαν τα δίχτυα στο φινάλε, φεύγοντας από το Στάδιο θριαμβευτές με 0-2! Σίγουρα οι Περιστεριώτες είχαν και την τύχη με το μέρος τους αφού είδαν τους Μάνταλο (16’), Μπακάκη (37’), Μπακασέτα (65’) να βρίσκουν τη δοκό, αλλά από την άλλη, τακτικά ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε εξαιρετικά την αναμέτρηση.
«Χτύπησε» στο δεύτερο μισό της επανάληψης, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν
ξεμείνει από δυνάμεις. Ο Ρισβάνης τιμώρησε με κεφαλιά την άμυνα του «Δικέφαλου» στο 88’ (βρέθηκε σε κόρνερ να μαρκάρεται από τον Πόνσε!) ενώ ο Κουλούρης στο 90’ έκανε το 2-0 με έξοχο πλασέ εκμεταλλευόμενος πάσα του Μπρούνο και αδράνεια της «Ένωσης».
Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στο μείον επτά από τον Ατρόμητο και αν κερδίσει και ο ΠΑΟΚ θα είναι στο μείον εννιά από τους Θεσσαλονικείς. Αντίο πρωτάθλημα; Μπορεί να έχουν πλέον και κάπως έτσι τα πράγματα…
ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (66’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Άλεφ (76’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Κουλούρης (93’ Μούγιακιτς).