Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε σήμερα..στο Fimotro

 

Παραλίγο να παίξουν ξύλο Καμμένος-Κοτζιάς!

Δεν εξελίχθηκαν καλά για τον πρωθυπουργό το σημερινό υπουργικό. Και αυτό γιατί αναγκάστηκε να ζητήσει από υπουργούς να μην τον ρίξουν αλλά και επειδή αποδείχθηκε επεισοδιακή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τις κόντες αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Μακεδονικό και τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ να έχουν την…τιμητική τους.

Εγγυήσεις ότι δεν θα πέσει, ζήτησε ο Τσίπρας!

Τη δέσμευση Καμμένου και των υπουργών των ΑΝΕΛ (Κόλλια, Κόκκαλης, Κουντουρά) ότι δεν πρόκειται να ρίξουν την Κυβέρνηση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με αφορμή κυρίως δηλώσεις του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη ότι είναι πιθανό οι ΑΝΕΛ να στηρίξουν πρόταση μομφής της Ν.Δ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζουν σε συνθήκες φτώχειας!

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο ένας στους πέντε στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2017 που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Στο Α.Τ. Ομόνοιας ο Μητσοτάκης

Στο ΑΤ Ομονοίας μετέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δείξει την αλληλεγγύη τους προς τους αστυνομικούς μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μολότοφ και άλλα αντικείμενα συνάδελφοί τους το βράδυ της Δευτέρας από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Κατά Γαβρόγλου μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί

Πυρ κατά βούληση  εναντίον του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου εξαπέλυσαν Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Γεωλόγοι και Βιοεπιστήμονες μετά την απόφαση να μην συμπεριληφθούν τα μαθήματα αυτά στις προαγωγικές εξετάσεις της Α΄ και Β΄ Λυκείου ενώ είχε προηγηθεί η μείωση των εξεταζόμενων μαθημάτων στο Γυμνάσιο.

Διακοπή λειτουργίας εφαρμογών taxis

Προσωρινή διακοπή εφαρμογών Taxis λόγω της διαδικασίας συγχωνεύσεων εφοριών ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ειδικότερα, ενόψει των συγχωνεύσεων των εφοριών ΣΤ΄ Αθηνών με την Α’ Αθηνών και Δ΄ Πειραιά με την Ε΄ Πειραιά, καθώς και τη λειτουργία των νέων Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών και Ε’ Πειραιά από τις 22.10.2018, η ΑΑΔΕ ενημερώνει.

Νέα έρευνα στο προξενείο της Σ. Αραβίας

Δείγματα, μεταξύ των οποίων και από το χώμα στον κήπο του κτιρίου του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, έλαβε η πολυμελής ομάδα της τουρκικής αστυνομίας έπειτα από πολύωρη έρευνα που διενήργησε στους χώρους του με την έγκριση των αρχών του σουνιτικού βασιλείου, σχετικά με την εξαφάνιση του αντιφρονούντα σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος τούρκος αξιωματούχος.

Κρασί Romanee-Conti πουλήθηκε στην τιμή των 558.000$

Ένα μπουκάλι κρασί Romanee-Conti από το 1945 πωλήθηκε το Σάββατο έναντι 558.000 δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's στη Νέα Υόρκη.
 

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με ασθενείς τοπικές βροχές σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.