Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ο Πατούλης (και) με τη σφραγίδα Καραμανλή


Η χτεσινή επίσκεψη του Γιώργου Πατούλη στον Κώστα Καραμανλή δεν έγινε μόνο γιατί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον φυσικό ηγέτη της Κεντροδεξιάς αλλά για να σταλούν επίσης δυνατά μηνύματα κοινωνικής συνοχής και πολιτικής ενότητας για τη νέα εποχή στην Περιφέρεια Αττικής. 

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής σημαίνει νέα αρχή για τον τρόπο που συναλλάσσεται η μητροπολιτική περιφέρεια της χώρας με τους δήμους της και τους πολίτες της. Δίνεται έμφαση στα έργα που δίνουν άμεση ανάπτυξη, νέες δουλειές και φέρνουν τουρισμό. Στο κέντρο μπαίνει ο άνθρωπος και όχι οι αριθμοί (απορροφητικότητας έργων που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν). Μπαίνει τέλος στον λαϊκισμό της αριστερής ανικανότητας που έφερε εγκληματικά αποτελέσματα σε Μάνδρα και Μάτι.
Ο Κώστας Καραμανλής φέρει την ταυτότητα του ηγέτη που ενώνει. Η στήριξή του στον Γιώργο Πατούλη δεν εντάσσεται στο στενό πλαίσιο του κομματικού χρίσματος, το αντίθετο, δίνει το χρώμα της επανεκκίνησης ενωμένης της κοινωνίας, της συναίνεσης και της ηθικής και υλικής αποκατάστασης των βλαβών που υπέστη η μεγαλύτερη και κομβικότερη διοικητικά περιφέρεια της Ελλάδας, από τον καιροσκοπισμό όλων όσοι υποσχέθηκαν το σκίσιμο των Μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο.
Πηγή: Ο Ρηγιλλάκος