Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πεντάρα ο Βόλος , "διπλό" ο Κισσαμικός στοΚυπελλο Ελλάδος

Χάρη σε ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο, ο -νεοφώτιστος στη Football League- Βόλος συνέτριψε 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μάντζη, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 38΄ με τον Μαρκολίνο και
τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) με τον Λίταινα.
Ο Βόλος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στο διάστημα 61΄-69΄με τους Κότο 61΄, Πέντα 65΄, Μάντζη 69΄, ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα με τον Πέντα.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
====
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε «διπλό» στο Παγκρήτιο Στάδιο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 0-2 επί του ΟΦ Ιεράπετρας., με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία δίκαια νίκη καθώς ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 48', με τον Ζιούλη να πετυχαίνει γκολ με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα. Ο Βρεττός στο 90' «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ , μετά από πολύ ωραία ασίστ του Μαλόνγκα με «τακουνάκι». 
====
 Ο Απόλλων Παραλιμνίου κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα από τον ΑΟ Τρικάλων (1-1), με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες.Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλων Παραλιμνίου, στο γήπεδο Σερρών ο Α Ο Τρίκαλα καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1. Έτσι ξεκίνησε άσχημα τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο του κυπέλλου. Και πλέον η πρόκριση δείχνει δύσκολη εκτός αν κάνει νίκες με τις δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ , τον Αστέρα και τον Απόλλωνα. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου προβλημάτισε  , μετά και την αποβολή νωρίς του Τσιάρα αλλά και του Γκουγκούδη ο οποίος σε τρία λεπτά πήρε δύο κίτρινες και τα Τρίκαλα τελείωσαν με 9 παίκτες την αναμέτρηση.Αν και είχε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ο Α Ο Τρίκαλα , δέχθηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του Απόλλωνα Παραλιμνίου από στημένη φάση και κυνήγησε μετά την ισοφάριση και την ανατροπή. Κατάφερε στο πρώτο μισό του αγώνα να φέρει το ματς στα ίσια.Το 1-0 στο 31΄. Κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα του Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ. Ο Κεχαγιάς εκτέλεσε φάουλ, αδράνεια στην άμυνα, ο Μερεσιώτης ξέφυγε από τον Πάνο και με πλασέ σκόραρε.Στο 43΄ ισοφάρισε ο ΑΟΤ 1-1. Στο 83΄ ο ΑΟΤ είχε ευκαιρία και οριζόντιο δοκάρι με ατομική ενέργεια του Συμελίδη που πάσαρε στον Μακρίδη και αυτός στο δοκάρι.
=======
 Αυτή την ώρα (19:00) διεξάγεται ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (27΄ λεπτό και το σκορ είναι στο 0 - 0, ενώ στις 21:30  θα αγωνισθεί  ο Ατρόμητος με τον ΠΑΣ Γιάννενα.