Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Απόλλων-Πανιώνιος 0-2: Πρώτο τρίποντο με Ντουρμισάι οδηγό!

Απόλλων-Πανιώνιος 0-2: Πρώτο τρίποντο με Ντουρμισάι οδηγό!
Το παρθενικό τρίποντο του Πανιωνίου στη φετινή Super League είναι γεγονός από το απόγευμα της Κυριακής (30/9), καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη με σκορ 0-2, υποχρεώνοντας παράλληλα τον γηπεδούχο Απόλλωνα σε μία ακόμη ήττα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των «κυανέρυθρων» ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και μάλιστα μέσα σε διάστημα 13 λεπτών, αφού σκόραρε στο 37' και στο 50', «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την αναμέτρηση. Μια... ανάσα από το γκολ έφτασε στο 43' και ο
Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι μετά και την απόκρουση του Χουάντερσον με τα ακροδάχτυλα.
Στον αντίποδα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε την 5η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, ούσα η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής. Το σίγουρο είναι ότι οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν άμεσα αντίδραση στο πρωτάθλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη...
Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46' Τριάδης), Βαφέας, Ναδάλες, Γκονζάλες, Ντούρσο, Μπεντινέλι (64' Ελ Χέλβε), Ακόστα (59' Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκαρός.
Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κεϊτά, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (82' Οικονομίδης), Μασούρας (90'+3' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66' Μανθάτης).