Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Μετά τη σημερινή ψηφοφορία παράδοσης της ελληνικής πολιτιστικής και οικονομικής κληρονομιάς μας σε Σλάβους και Αλβανούς ιθαγενείς, από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο των (πρώην) Ανεξαρτήτων Ελλήνων κλείνει και τυπικά το κεφάλαιο της ελληνικής ανεξαρτησίας. Η Ελλάδα πλέον έχει μόνο ραγιάδες τους οποίους μάλιστα αγνοεί πλήρως ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός που ξεπουλάει όσο όσο τα πάντα σε ένα ρεσιτάλ δήθεν διεθνισμού και δήθεν ειρηνικής συνύπαρξης, τρία χρόνια μετά την πρώτη του απόπειρα να τινάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη στον αέρα και λίγο πριν φύγει. Το επόμενο στάδιο είναι η δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης.   
   

Ο πιο θλιβερός είναι ο Πάνος Καμένος που έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι λίγες ημέρες πριν στην πατρίδα της ανθέλληνας Ευρωπαίας "Γκιουλέν", χωρίς ίχνος ντροπής, υπερψηφίζει την Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και θα υπογράψει διά του Πρωθυπουργού της την επαίσχυντη συμφωνία καθόδου της Γερμανίας στο Αιγαίο και εκχώρησης της αιώνιας ελληνικής Μακεδονίας. Δυστυχώς, η παραμονή στην εξουσία για ακόμη λίγο χρονικό διάστημα προτιμήθηκε από τον Πάνο Καμένο, από μία αξιοπρεπή καταψήφιση, ένα εχέγγυο για ένα λαμπρό μέλλον ανεξαρτησίας των Ελλήνων και του ίδιου προσωπικά. Τίποτα δεν θα είναι όπως πάντα μετά την απογευματινή ψηφοφορία. Οι Έλληνες διά των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους, Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμένου, θα έχουν αποδείξει στην οικουμένη το ραγιαδισμό μας. Οι Έλληνες που το 1940 είπαν ΌΧΙ στο φασισμό θα έχουν πει ΝΑΙ στη μη αντιπροσωπευτική δημοκρατία, στη νέα αυταρχική δημοκρατία των εθνικών εκχωρήσεων που αγνοεί επιδεικτικά το λαό χωρίς καμία επίπτωση. Οι επιβουλείς μας όλα τα βλέπουν και επιχαίρουν. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες γιατί θα έρθουν πολλοί πλέον πάνω από το πτώμα μας, να μας κλέψουν ένα κομμάτι γης, την επαύριο αυτής της επάρατης νόσου εθνικής δοσολογίας και ταπείνωσης.

Το αποκαρδιωτικό φαινόμενο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού να ζητά την κατάλυση της δημοκρατίας από τον Ελληνικό Στρατό αποτελεί το κατάντημά μας και τον εσκεμμένο πνιγμό της δημοκρατίας μας.  Όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αρνείται να ακολουθήσει τη Βουλή του λαού, το 80%-90% που αισθάνεται προδομένο από αυτή τη συμφωνία, για την οποία πανηγυρίζουν όλοι οι άλλοι, εκτός από τους Έλληνες, τίποτα δεν μπορεί να προμηνύεται αισιόδοξο. Η λευτεριά είναι πλέον μόνο στη φυγή στο εξωτερικό, εκεί που χιλιάδες νέοι πήγαν χωρίς να συγκινηθεί κανείς μας τόσα χρόνια. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε, αυτή θα έχουμε, μισή φυσικά πολύ σύντομα.

Ασφαλώς το έγκλημα είναι προμελετημένο και επί δεκαετίες δουλεμένο ώστε σήμερα υπερήφανα να ψηφίζεται και να υπερασπίζεται η Βόρεια Μακεδονία και τα δικαιώματά της στον ελλαδικό χώρο χωρίς τη στοιχειώδη ντροπή: Θαυπογράψουν στις Πρέσπες και το πάρτι της παράδοσης θα γίνει στα Σκόπια. Πόσοι αλήθεια από τους 300 μπορούν αν κοιταχτούν στον καθρέφτη, να περπατήσουν αύριο στη Θεσσαλονίκη που ελευθέρωσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και μας εξασφάλισε ο Ελληνικός Στρατός με τις θυσίες των προγόνων μας. Νεκρούς και σακατεμένους. Μπήκαν στη χώρα οι οχτροί από τη Χούντα και μέχρι τώρα μας ήπιαν το μεδούλι αλλάζοντας κοστούμια εξουσίας και τελειώνοντας κάθε αντίσταση, αθόρυβα και ύπουλα χωρίς να το καταλαβαίνει. Αυτοί όλοι που προσκύνησαν τους δύο "Γκιουλέν" σε Καλλιθέα και στο Παρίσι που δούλεψαν για τον ακρωτηριασμό ξέρουν πολύ καλά γιατί σιωπούν. Πώς έγιναν δουλικά στα πάθη τους, εκβιαζόμενοι, τώρα σιωπούν και παραχωρούν την εθνική ακεραιότητά μας για μικρά ανταλλάγματα ιθαγενών.

Όλα για τα καραβάκια LNG των πραιτοριανών. Όλα για την κάθοδο των Γερμανών. Όλα για το μαύρο χρήμα. Το λαθρεμπόριο ζωής που αστεία κάποιοι επικαλούνται ότι καταπολέμησαν. Όλα για λίγη εξουσία παραπάνω. Όλα για τη διάλυση της Ελλάδας και τον έλεγχο της θάλασσας στην περιοχή. Πόσο φθηνό ξεπούλημα, αλήθεια; Υπήρξαν λαοί, όπως η Νορβηγία που την περίσσεια ενέργειας την έκαναν 900 δισεκατομμύρια ευρώ αποθεματικό για τις επόμενες γενιές τους και υπήρξαν λαοί όπως το Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν που την ενέργεια τους την έκαναν τροφή μίας νομενκλατούρας με ένα λαό μονίμως πεινασμένο να εκλιπαρεί. Το δεύτερο είναι το μοντέλο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Αλέξη Τσίπρα και ο μύχιος πόθος όλων μας, εμάς των περήφανων ανεξαρτήτων ραγιάδων, που θέλουμε να ονομαζόμαστε στην αποικία μας Έλληνες, αυνανιζόμενοι σε εορτές και τελετές σε λόγια χωρίς πράξεις...

Με το δεξί η ψήφος της Μακεδονικής παράδοσης σήμερα το απόγευμα της 16ης Ιουνίου 2018, αποφράδας ημέρας για τη Μακεδονίας. Δεν είμαστε άξιοι ούτε για το χαλβά μας. Γιατί όλοι φιλούσαν υπέροχα την Ελλάδα μας, μέχρι να τελειώσουν και αυτά τα αργύρια και να έρθει η ώρα του απολογισμού και αφυπνισμού....
 
 

Thedayaftergr