Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Πορτογαλία-Ισπανία 3-3: Ο Ρονάλντο είπε την τελευταία λέξη! - Οι σαββατιάτικοι αγώνες.

Μουντιάλ 2018: Πορτογάλος «Θεός»! Σπάει τα ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο | Newsit.gr 

Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Στο Σότσι οι ποδοσφαιρόφιλοι είδαν ένα επικό παιχνίδι, με τους "φούριας ρόχας" να "ισοπεδώνουν" την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά τον Ρονάλντο να σηκώνει ανάστημα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χατ τρικ (4', 44', 88) και πήρε μόνος του τον βαθμό. Για την Ισπανία, που ήταν καλύτερη, σκόραραν οι Ντιέγκο Κόστα (24', 55') και Νάτσο (58').

Το χατ τρικ που σημείωσε ο Πορτογάλος ήταν το 51ο καριέρας και 51ο στην Ιστορία των Μουντιάλ, ενώ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σημειώνει χατ τρικ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ηλικία 33 ετών και 131 ημερών! 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα (69' Κουαρέσμα), Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες (68' Ζοάο Μάριο), Ρονάλντο, Γκουέδες (80' Αντρέ Σίλβα)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίντ Σίλβα (86' Λούκας Βάσκεζ), Ίσκο, Ινιέστα (Αλκάνταρα), Ντιέγκο Κόστα (77' Ασπας)

 Tέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα του Μουντιάλ, με τις ομάδες από τον 3ο και τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης να ρίχονται στη μάχη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα (13.00) η Γαλλία, που είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό της υποδέχεται την Αυστραλία, ενώ στις 16.00 η Αργεντινή θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ισλανδία, με στόχο μία εύκολη νίκη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά.
Στις 19.00 Περού και Δανία θα αναμετρηθούν στην «Mordovia Arena», ενώ στις 22.00 η Κροατία θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία στο «Kaliningrad Stadium».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:
13:00: Γαλλία – Αυστραλία (ΕΡΤ1)

16:00: Αργεντινή – Ισλανδία (ΕΡΤ1)

19:00: Περού – Δανία (ΕΡΤ1)

22:00: Κροατία – Νιγηρία (ΕΡΤ1)