Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΝΔ: Κόλαφος για τον Παππά οι καταγγελίες του καθηγητή Κριμιζή – Να δώσει απαντήσεις

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/nea-dimokratia-1000.jpg
Απαντήσεις από τον Νίκο Παππά για τις σοβαρές καταγγελίες του παραιτηθέντος προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Σταμάτη Κριμιζή, ζητά η ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή παραίτησης του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, κ. Σταμάτη Κριμιζή, τόνισε ότι «οι
βαρύτατες καταγγελίες του παραιτηθέντος Προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, διακεκριμένου καθηγητή κ. Κριμιζή, αποτελούν κόλαφο για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, κ. Νίκο Παππά».
Σύμφωνα με την κα Ασημακοπούλου, «ο κ. Κριμιζής όχι μόνο περιέγραψε τα θεσμικά προβλήματα του διαστημικού οργανισμού, αλλά, κυρίως, κατήγγειλε έλλειψη διαφάνειας και αξιολόγησης, εγείροντας μάλιστα ερωτήματα για την ύπαρξη οικονομικών συμφερόντων στο πρόγραμμα των 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ».
«Ο λαλίστατος κ. Παππάς τι άραγε έχει να πει για όσα καταγγέλλει σε βάρος του ο διακεκριμένος καθηγητής τον οποίο ο ίδιος επέλεξε να ηγηθεί του διαστημικού οργανισμού;» καταλήγει η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ.