Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

To Λουτράκι στον Ασπρόπυργο, Ντέρμπι σε Κιάτο, Αμαλιάδα, Άργος και Ευβοια


 
Στον 6ο όμιλο ενώ  ο πρωτοπόρος Εθνικός  έχει ρεπό, σήμερα Σάββατο , η  Προοδευτική δοκιμάζεται στη Ρόδο από τον Ιάλυσο  στα πλαίσια  της  18ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής..

Αυριο Κυριακή , στο Κιάτο ο Πέλοπας αντιμετωπίζει στο  τοπικό ντέρμπι το Ζευγολατιό, που πλέον  η επιστροφή τους στο  τοπικό κορινθιακό γίγνεσθαι  είναι δεδομένη.. 
Από την άλλη μεριά ο  ΑΟ Λουτρακίου , που πασχίζει για την παραμονή του στην κατηγορία  μάχεται κόντρα στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα.   Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται τον Ιωνικό, ενώ  το Κερατσίνι , στον Πειραιά  μάχεται με τη Ρόδο

18η αγωνιστική – 03-04/03, 15:00

Ιάλυσος Ρόδου – Προοδευτική (03/03, 15:00)


Ασπρόπυργος – Λουτράκι

Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός

Κερατσίνι – Ρόδος

Πέλοπας Κιάτου – Ζευγολατιό

ΡΕΠΟ: Εθνικός Πειραιά



Στον 5 όμιλο , αύριο  Κυριακή, ενώ ο  πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη  υποδέχεται τον Παναρκαδικό, στην Αμαλίαδα , διεξάγεται το ντέρμπι της Ηλείας ανάμεσα στο, Αστέρα και στον Πανηλειακό, Στη Καλαμάτα  η «Μαύρη Θύελλα» αναζητά την νίκη απέναντι στον Πανλυξουρικό, τη στιγμή ο Διαγόρας Βραχνέικων μάχεται με τον ΠΑΟ Βάρδας.   Η Ζάκυνθος υποδέχεται τον  Τσικλητήρα Πύλου, ενώ στη πρωτεύουσα της Κυνουρίας κόντρα στην ομάδα του Λεωνιδίου αγωνίζεται η Αχαϊκ’η.

18η αγωνιστική – 04/03, 15:00

Αστέρας Αμαλιάδας – Πανηλειακός
Αστέρας Βλαχιώτη – Παναρκαδικός
Διαγόρας Βραχνέϊκων – ΠΑΟ Βάρδας
Ζάκυνθος – Τσικλητήρας Πύλου
Καλαμάτα – Παλληξουριακός
Λεωνίδιο – Αχαϊκή



Στον 7ο όμιλο  ο ήδη πρωταθλητής Αήττητος Σπάτων αντιμετωπίζει στην Ερμιονίδα  την τοπική Ένωση, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, , στο Άργος  ο Παναργειακός στο ντέρμπι της Αργολίδας μάχεται με τον Ερμή Κιβερίου. Ντέρμπι  υπάρχει και στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Αλιβέρι ανάμεσα  στον  ουραγό Ταμυναϊκό  και την Χαλκίδα . Οι ομάδες της Ραφήνας αντιμετωπίζουν  τις ομάδες της Λέσβου. Η Θύελλα υποδέχεται τον Αιολικό Μυτιλήνης, ενώ ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής , στη Λέσβο, αγωνίζεται με την Τριγλία Ραφήνας. Ρεπό έχει ο Πανθυραϊκός

18η αγωνιστική – 04/03, 15:00

Αιολικός – Τριγλία Ραφήνας
Ένωση Ερμιονίδας – Αήττητος Σπάτων
Θύελλα Ραφήνας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Παναργειακός – Ερμής Κιβερίου
Ταμυναϊκός – Χαλκίδα
ΡΕΠΟ: Πανθηραϊκός