Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο ΟΦΗ 2 - 0 την Αναγέννηση Καρδίτσας

https://www.karditsaportal.gr/sites/default/files/styles/article_image_full_node/public/field/image/505A1958.jpg?itok=emttRtJ9
Με τον αγώνα στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Αναγέννηση άνοιξε το μεσημέρι του Στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Football League ο ΟΦΗ  επικράτησε με 1 - 0 της Αναγέννησης Καρδίτσας . Το μοναδικό τέρμα που εκρινε τον αγώνα υπερ των Κρητικών σημείωσε στο  14′  ο Μάνος με σουτ.  
Στο 57′ ο Κονέ  γιά τους Θεσσαλούς βγήκε στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Στρέζου! 
Στο 72′ χαμένο πέναλτι από τον Βουό, με τον επιθετικό του ΟΦΗ να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκέκα! 
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (90+3′ Βαφέας), Λεάλ (62′ Ντίνας), Μάνος, Κουτσιανικούλης (86′ Μαχαίρας), Βουό.  
Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Λεφίδης (64′ Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτελης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48′ Χατζάρας (86′ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος. Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Γιαννίκος (Πειραιά) Κίτρινες: Ποτουρίδης – Κονέ, Ρουσσάκης, Καρρίκι Κόκκινες: 
 *Η Αναγέννηση Καρδίτσας τίμησε την μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ αφήνοντας μια αναμνηστική ανθοδέσμη…