Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Και οι μάχες στη Β΄ Κορινθίας καλά κρατούν...

Αποτέλεσμα εικόνας για πανευρωστινιακοσ - αγιοι θεοδωροι 
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας,, καθώς μάχη δίνουν αρκετές ομάδες που παλεύουν για άνοδο και άλλες για παραμονή.
Το Σαββατοκύριακο 10 - 11 /  3 / 18 διεξάγεται η 22η αγωνιστική. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα Σάββατο στις 15:00, στο Ζευγολατιό με την αναμέτρηση της ομάδος των Ταρσινών με τον Αστέρα Κορίνθου. Και οι δύο ομάδες από την νέα περίοδο πιθανόν να μην ανήκουν στην κατηγορία που αγωνίζονται σήμερα, καθώς βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση,,

Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής, με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια να αντιμετωπίζει , εκτός έδρας ( γήπεδο Πετρίου) τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεονών, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους, στο ντερμπι της αγωνιστικής , οι "Άγιοι" μάχονται "για μία θέση στον ήλιο" με τον φιλόδοξο Πανευρωστινιακό
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος υποδέχεται την γειτονική του Πρόοδο Αγίου Βασιλείου σε έναν αγώνα "ζωής - θανάτου", καθώς ο μεν Ατρόμητος διεκδικεί άνοδο στη Α΄ κατηγορία, ενώ η δε Πρόοδος κινδυνεύει να χάσει κατηγορία  από το "΄ρεμα της Γ΄Εθνικής που την παρασύρει.  Τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου που εκτός έδρας δοκιμάζεται απο την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι,  η Λυκοποριά αντιμετωπίζει τον αδιάφορο βαθμολογικά Σαρωνικό Γαλατακίου, και ο Κύψελος , στον Συνοικισμό, τον ΄Αρη Βοχαϊκού. Τελος αδιάφορος βαθμολογικα είνα ο αγώνας ντέρμπι μεταξυ Περαχώρας και Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. στην κοινή τους έδρα, το "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ".

Η 22η αγωνιστική

Σάββατο 10/3/18, 15:00 
Ταρσινά '97 - Αστέρας Κορίνθου 
Κυριακή 11/3/18, 15:00
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΠΑΣ Κλένια 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
Αγ. Θεόδωροι - Πανευρωστινιακός 
ΠΑΣ Κύψελος - Άρης Βοχαϊκού 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
 ΑΟ Λυκοποριάς - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΑΟ Περαχώρας - Ποσειδών Κ. Βρύσης