Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Το Λουτράκι παίζει την παραμονή του στη Γ΄ εθνική. Η 19η αγωνιστική

Αποτέλεσμα εικόνας για αο λουτρακιου
Με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο σε Κορυδαλλό και Λουτράκι αρχίζει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στον 6ο όμιλο

Πάση θυσία νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία θέλει ο ΑΟ Λουτρακίου στο σημερινό του αγώνα  του με τον Ιάλυσο Ρόδου, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, όπως θέλει και η Προοδευτιή επί της Ρόδου για να τεθεί επικεφαλής του ομίλου. Η αγωνιστική. Την Κυριακή τώρα δοκιμασία περιμένει τον πρωτοπόρο Εθνικό, στη Ρόδο στην κόντρα του με τον Διαγόρα, όπως και τον Πέλοπα Κιάτου, εκτός έδρας , με τον Ιωνικό Νικαίας  τη στιγμή  που ο ΑΟ Ζευγολατιού υποδέχεται το  Κερατσίνι. Τέλος  ρεπό έχει ο Ασπρόπυργος .

19η αγωνιστική 

 Σάββατο 10/3-
 Προοδευτική-Ρόδος (14:15)
ΑΟ Λουτράκι-Ιάλυσος (15:00)
Κυριακή 10/3-15:00
Διαγόρας-Εθνικός (14:30)
ΑΟ Ζευγολατιού-Κερατσίνι
Ιωνικός-Πέλοπας Κιάτου
Ρεπό: Ασπρόπυργος

Οι δύο βασικοί , στον 5ο όμιλο, πρωταγωνιστές για την άνοδο ομάδες του Αστέρα Βλαχιώτη και του Αστέρα Αμαλιάδας, δοκιμάζονται εκτός έδρας , Η ομάδα της Λακωνίας , κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέικων και η ομάδα της Αμαλιάδας, σε ένα ακόμα ηλειακό ντέρμπι , στη Βάρδα απέναντι στη τοπική ομάδα.
Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της ημέρας την Καλαμάτα τη στιγμή που ο Πανηλειακός υποδέχεται την ουραγό ομάδα του Λεωνιδίου.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Τσικλητήρα Πύλου με την Αχαϊκή όπως η μονομαχία του Παλληξουριακού με την Ζάκυνθο.

19η αγωνιστική 
Παλληξουριακός-Ζάκυνθος (12:00)
Πανηλειακός-Λεωνίδιο
Παναρκαδικός-Καλαμάτα
ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας
Διαγόρας Βραχνέικων-Αστέρας Βλαχιώτη
Τσικλητήρας Πύλου-Αχαϊκή

Ο ήδη πρωταθλητής του 7ου ομίλου , Αήττητος Σπάτων αντιμετωπίζει την γειτονική Τριγλία Ραφήνας, ενώ στη Χαλκίδα δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ερμιονίδα. 
Στη Αργολίδα ο Ερμής Κιβερίου υποδέχεται τον Αιολικό Μυτιλήνης όπως ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής , στην Λέσβο , τον Παναργεικό,.
Στην Ραφήνα η τοπική Θύελλα αγωνίζεται με τον Πανθηραϊκό, ενώ τέλος ρεπό έχει Ταμυναϊκός. 

19η αγωνιστική 
Ερμής Κιβερίου-Αιολικός (13:15) 
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής-Παναργειακός 
Θύελλα Ραφήνας-Πανθηραϊκός 
Αήττητος Σπάτων-Τριγλία Ραφήνας 
Χαλκίδα-Ερμιονίδα 
Ρεπό: Ταμυναϊκός