Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τα Ταρσινά ΄97 νίκησαν με 2 - 0 τον Αστέρα Κορίνθου

 Αποτέλεσμα εικόνας για πανευρωστινιακοσ - αγιοι θεοδωροι
Στη σαββατιάτικη αυλαία της 22ης αγωνιστικής, στο Ζευγολατιό τα  Ταρσινα ΄97 επικράτησαν με 2 - 0 επί του Αστέρα Κορίνθου. Και οι δύο ομάδες από την νέα περίοδο πιθανόν να μην ανήκουν στην κατηγορία που αγωνίζονται σήμερα, καθώς βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση...

Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής, με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια να αντιμετωπίζει , εκτός έδρας ( γήπεδο Πετρίου) τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεονών, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους, στο ντερμπι της αγωνιστικής , οι "Άγιοι" μάχονται "για μία θέση στον ήλιο" με τον φιλόδοξο Πανευρωστινιακό
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος υποδέχεται την γειτονική του Πρόοδο Αγίου Βασιλείου σε έναν αγώνα "ζωής - θανάτου", καθώς ο μεν Ατρόμητος διεκδικεί άνοδο στη Α΄ κατηγορία, ενώ η δε Πρόοδος κινδυνεύει να χάσει κατηγορία  από το "΄ρεμα της Γ΄Εθνικής που την παρασύρει.  Τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου που εκτός έδρας δοκιμάζεται απο την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι,  η Λυκοποριά αντιμετωπίζει τον αδιάφορο βαθμολογικά Σαρωνικό Γαλατακίου, και ο Κύψελος , στον Συνοικισμό, τον ΄Αρη Βοχαϊκού. 
Τελος αδιάφορος βαθμολογικα είνα ο αγώνας ντέρμπι μεταξυ Περαχώρας και Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης. στην κοινή τους έδρα, το "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ".

Η 22η αγωνιστική

Σάββατο 10/3/18
Ταρσινά '97 - Αστέρας Κορίνθου 2 - 0
Κυριακή 11/3/18, 15:00
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΠΑΣ Κλένια 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
Αγ. Θεόδωροι - Πανευρωστινιακός 
ΠΑΣ Κύψελος - Άρης Βοχαϊκού 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
 ΑΟ Λυκοποριάς - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΑΟ Περαχώρας - Ποσειδών Κ. Βρύσης